keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Päivä ponipihalla.

Oon hyvä lukemaan aina nuo ilmaisjakelulehdet, mitä meille Oulun alueella jaetaan. Viimeksi viime viikolla bongasin moisesta Pelastakaa lapset ry:n -järjestämän perhetapahtuman, joka järjestettiin viime lauantaina.

Kuva Kalevan sivuilta.
Lähdettiin tapahtumaan kokoonpanolla minä ja lapset sekä ystävä kahden lapsensa kanssa. Isimiehet sai jäädä kotiin! Tapahtuma alkoi keitto-ja kahvitarjoilulla Villa Hannalassa, joka on varsinkin ulkoapäin todella romanttisen kaunis ja näyttävä huvila täällä Oulussa. Enkä ookkaan kyllä aikaisemmin tuolla käynyt. Keitto oli hyvää ja lapsillekin maistui. Kahvi vielä parempaa! Jälkiruuaksi sai vielä tikkarin ja suklaata!

Hannalasta lähti ilmainen bussikuljetus Hietasaaren ponipihalle, jossa tapahtuma jatkui. Meidän muksuille jo bussiin pääsy on elämys: niin vähän niillä matkustellaan!

Ponipihalla kierreltiin katselemassa poneja, aasia, laamoja ja lampaita. Ei pienet lapset sen enempiä tarvikaan! Erään ponin vetämän kärryn kyytiin pääsi myös ajelulle! Myös ponipihalla tarjoiltiin karkkeja ja pipareita, niin jo oli lapset lahjottu onnellisiksi ;) Onneksi oli meidän karkkipäivä!

Ihan mahtavaa, että tuollaisia tapahtumia lapsiperheille järjestetään ja kaiken lisäksi ILMAISEKSI kaikki! Tykästyin kyllä tuohon ponipihaan kans tosi paljon! Mahtava olikin kuulla, että nykyisin se on myös yleisölle avoinna (talviaikaan erillisestä tilauksesta, mutta silti), kun aiemmin tuolla ei vissiin ole ollut suotavaa edes käydä!

Lisää tällaisia toivon minä! Yleisesti ottaen Oulu on mun mielestä muutenkin hyvä kaupunki lapseperheelle!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti