perjantai 12. joulukuuta 2014

Rv 19+4

30.11.2014

Nyt eletään selvästi sitä keskiraskauden loistofiilistä! En todellakaan muista kokeneeni tällaista kahden vanhemman lapsen raskauksissa, mutta nyt tuntuu, että virtaa kyllä riittää. Mahtava olo! Liekkö aiemmissa raskauksissa tämän olotilan puuttuminen johtunut siitä, että olen käynyt töissä koko raskausajan. Oikeastaan mitään fyysisiä oireita ei ole, mitkä tätä mun intoa latistaisi. Ainoat ongelmat on närästys, joka alkoi noin viikko-pari sitten, sekä jo välillä vaivaavat univaikeudet.

Närästys on ollut uskollinen vaiva jokaisen raskauden läpi. Rennie on mun paras ystävä! Nyt se on vaivannut muutamana päivänä jo käytännössä ympäri vuorokauden, ennen kuin älysin Rennietä hommata. Sillä pysyy kuitenkin suht hyvin kurissa.

Univaikeudet on myös vaivanneet jokaisessa raskaudessa: en saa unta illalla tai herään valvomaan keskellä yötä. Nyt nämä tosin alkoivat vaivaamaan jo tosi aikaisessa vaiheessa! Tähän helpotusta on tuonut tämä yleinen kaikkeenkykenevä olotila.

Koska tämä raskaus on ollut tähän mennessä hyvin samanlainen, kuin aiemmat, on mulla vahva epäilys, että meille tulee jo kolmas poika! 9. päivä toivottavasti selviää. Oikeastaan mää ehkä toivonkin poikaa. Tämä kuitenkin mitä suurimmalla todennäköisyydellä on meidän viimeinen lapsi, niin olisihan se hänellekin helpompaa, kun on poikia jo kaksi talossa ja saisi heistä leikkikaveria. Toki meidän pojat varmasti ottaisi tytönkin mukaan leikkeihin, mutta ei se kuitenkaan ole sama asia. Lisäksi olisi niin helppoa ja halpaa kierrättää kaikki poikien vaatteet ja lelut vielä kolmannelle, eikä hankkia kaikkia uusia yhtäkkiä tytölle. Tottakai musta olisi kuitenkin mukava myös hoitaa pientä prinsessaa ja pukea joku pinkkiinkin sekä kasvattaa mukaan jakamaan naisten juttuja mun kanssa. Tulkoon kumpi vaan, meille kelpaa :)

Nyt tästä raskaudesta alkaa pikkuhiljaa tietää jo kaikki. Ajattelin kuitenkin rakenneultraan asti pitää sitä vielä sisäpiirin tietona, ennen kuin julkaisen nämä postauksetkin kaikelle kansalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti