torstai 18. joulukuuta 2014

Rv 22+1

Tällä kertaa tuoretta päivitystä masun kasvatuksesta! Eilen sain neuvolasta raskaustodistuksen ja nyt pitäisi alkaa laitteleen Kelalle hakemuksia. Niin vihaan sitä touhua! No, ehkäpä samalla sais inspiraation hakea myös opintotukea ja mitähän kaikkea, huh.

Pitäisi kai myös päättää otanko tälläkään kertaa äitiyspakkausta vai en. Tykkään kyllä tämän vuoden pakkauksen sisällöstä ja vaatteiden väreistä, mutta loppujen lopuksi en taitaisi tarvita siitä juuri mitään! Kynsisakset, harja ja purulelu olisi ehkä tärkeimmät, ja noihin tuskin se korvaava rahasummakaan uppoaa?


 Toisaalta korvaava rahasummakin on aika onneton, että hukkaan se menisi helposti sekin.. No, aikaa miettiä onneksi vielä on! Meillä molemmat pojat on nukkuneet ensimmäiset parikuukautta tuossa äitiyspakkauksen laatikossa, mutta nyt ajatus on alkanut hirvittää, kun luin täältä pakkauslaatikon mahdollisista myrkkypitoisuuksista. Mutta pinnasänky tuntuu niin kamalan isolta vastasyntyneelle! Missä te olette nukuttaneet vauvanne ensimmäiset kuukaudet?

Tämä raskaus etenee hyvin samalla tavalla kuin aiemmatkin. Olo on kaikinpuolin ihan hyvä. Närästys vaivaa joka päivä enemmän tai vähemmän, riippuen muunmuassa siitä mitä syön, mihin aikaan ja kuinka hyvin olen nukkunut! Toinen vaiva on edelleen unettomuus: en saa unta iltaisin ja heräilen keskellä yötä. Nyt unettomuus ei ole onneksi ollut yhtä pahaa, kuin aiemmin, mutta olisi silti kiva voida nukkua kunnolla! Onneksi selkä ei ainakaan vielä vihoittele, eikä liitoskivut tms. ole vaivanneet. Mutta vielä ehtii..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti