maanantai 11. elokuuta 2014

Toisen dieettiviikon tunnelmia

1,9 kg. Se on ensimmäisen dieettiviikon saavutus. Aivan hyvä kai? Eihän sitä vissiin paljon nopeampaa saiskaan paino tippua, ettei kaikki tuu heti takas? Vaikkakin oon sellainen "mulle kaikki heti nyt"-tyyppi, että haluaisin puottaa päivässä tuon verran.

Tällä viikolla epäilen painon pudotuksen vähenevän edelleen. Liikuntaan ei ole aikaa yhtä paljon kuin viime viikolla ja viikonloppu menee reissatessa (=hotelliaamupalat, välipalaksi jäätelöä, päivälliseksi pizzaa..), joten voi olla että ensi viikko alkaa jopa painavammissa merkeissä. Mutta en lannistu.

Huomasin jo ensimmäisen viikon aikana, kuinka veden juonnilla on oikeasti suuri merkitys painoon. Päivinä, joina vettä meni vain vähän, paino tippui huomattavasti vähemmän, jos lainkaan. Yhtenä päivänä paino myös nousi edellisestä 500 grammaa. Luultavasti johtuen leivästä, jota söi päivällisen yhteydessä useamman palan.

Toisen viikon aluksi otin itsestäni strategiset mitat. Järkytyin. Oon tällä hetkellä nimenomaan sellainen "tasapaksupötykkä", niin kuin rakas avomieheni mua kuvaili, kun pyysin kertomaan oonko lihava vai mikä.

Tällä viikolla (ennen viikonloppua) en aio lipsua ruokavaliosta, aion juoda PAAALJON vettä sekä liikun, minkä vain kykenen ja ehdin. Viikonloppuna en sorru ahmimiseen. Aamiaisella syön mahdollisimman terveellisiä ruokia, enkä liikaa! Vaikka ruokailut tulevat olemaan todennäköisesti pikaruokia, pyrin valitsemaan keveimmän vaihtoehdon, ja kiinnitän huomion erityisesti annoskokoon! Herkuttelun sallin itselleni loman ajaksi, mutta en sorru ylilyönteihin, vaan muistan kohtuuden.

Näillä mennään kohti ensi viikkoa ja toivotaan parasta!


4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tänks! Nii mustaki, ei sitä kai paljoo enempää sais viikossa lähteekkään :)?

      Poista
  2. Vedenjuonnin tärkeys huomattu täälläkin. Nyt kun juon riittävästi vettä, olen jaksanut liikkua kesähelteistä huolimatta 5-6 päivänä viikossa, vaikka yleensä olen ollut aivan "kuollut" näillä keleillä.

    VastaaPoista