maanantai 4. elokuuta 2014

Project -15kg

Tänään se vihdoin alkaa! Kauan suunniteltu, mutta jossain määrin ikuisuusprojekti! Nimittäin laihdutus.

 Puntariin ostin uudet patterit eilen ja järkytyin todella tuloksesta. Tavotteena olisi pitemmällä tähtäimellä pudottaa yhteensä 20kg, mutta 15 olisi jo hyvä. Painan nyt sen 15 kg enemmän kuin ennen viimeisintä raskautta. Tänään pitää vielä käydä ostamassa mittanauha, jotta voi vielä paremmin seurata tuloksia.

Sain tuttavalta ohjeet ruokavaliota varten. Sinänsä noissa toki ei ollut mitään, mitä en olisi jo tiennyt: paljon proteiinia, vähän hiilareita, ei herkkuja jne. Mutta ajattelin nyt pyrkiä noudattaan noita ohjeita melko tarkasti. Toki joustan, koska muuten mulla ei pinna tähän projektiin riitä. Esimerkiksi kahvilareissulla ystävän kanssa ei ole mahdottomuus syödä jokin pienenpieni pulla. Pitäis vaan keksiä vielä hyviä kevyitä ruokia, mitä koko perhe jaksaisi syödä!

Liikuntaa en oo miettinyt sen kummemmin vielä. Minähän en oo liikkunut koskaan käytännössä ollenkaan, joten kaikki on eteenpäin. Kiireisessä lapsiperhearjessa liikunnalle ei suuresti jää aikaa, joten alkuun ainakin tyydyn pitkiin kävely(juoksu?)lenkkeihin ja näihin kodin tarjoamiin kuntoilumahdollisuuksiin. Multahan löytyy ainakin kuntopyörä ja kahvakuula ja pihalla on pojan trampoliini! Kaipaisin selkeän liikuntaohjelman kuitenkin myös. Ainakin tuossa syksymmällä, kun sitä paremmin ehkä ehtisi noudattaan.

Motivaatiokuvatkin on vielä ottamatta, mutta nekin kerkeää kyllä.

Vaikeaahan tämä tulee olemaan, kun oon päästäny itteni näin pulskaan kuntoon. Ja kun minä nyt vaan satun tykkäämään syömisestä. Sipseistä, suklaasta ja jäätelöstä! Nollatoleranssi ei ole vaihtoehto, mutta jos nyt edes päivittäisen herkun AHMIMISEN voisi vaihtaa satunnaiseen pieneen herkutteluun, niin eiköhän tästä hyvä tule!

4 kommenttia:

  1. Hei! Tuolta fb-ryhmästä bongasin ja liityin lukijaksi! Onnittelut 15 kilosta ja tsemppiä! :) Tervetuloa myös vastavierailulle!

    VastaaPoista