tiistai 12. elokuuta 2014

Retki rannalle.

Meidän esikoinen on jo jonkin aikaa halunnut päästä retkelle. Ei sillä tosin itselläkään ole sen kummempaa määritelmää ollut mikä on retki. Tärkeintä, että on eväät mukana. Siispä me keksittiin sellainen. Oli sen verran lämmin päivä, että esikoisen idea oli, että voitaisiin tehdä siitä uintiretki.

Oltiin vasta syöty päivällinen, joten kenelläkään ei varsinaisesti ollut nälkä. Koska eväät kuitenkin on retken juju, piti sellaiset silti tottakai olla. Vesimelonia, viinirypäleitä ja miniluumutomaatteja. Sopi jokaiselle perheenjäsenelle; myös vauvalle ja mun dieetille!


Pakatiin uikkarit kassiin ja lapset Croozeriin ja polkastiin tuohon meidän lähirannalle, mihin matkaa tulee varmaan alle 2 kilometriä (1,9 km kertoo Google maps). Ranta oli varjoinen ja vähän tuulinen, joten montaa ihmistä siellä ei meidän lisäksi ollutkaan. Vesi kuitenkin oli aivan lämmintä vielä.


Minä kun otan nykyisin kaiken vähäisimmänkin liikunnan treeninä, niin uin kuin viimeistä päivää. Tosin en kovinkaan kauaa. Mies ei suostu tulemaan veteen, joten mun hommaksi jäi myös lasten uitto. Varsinkin meidän pikku-kirppu rakastaa vettä yli kaiken ja viihtyisi siellä vaikka kuinka kauan.
Tässä taas esimerkki siitä, miten touhun ei tarvitse olla kovin erikoista ollakseen todella mukavaa. Mun mielestä eilinen oli paras päivä pitkään aikaan ja ainakin isompi poika tykkäs kovasti kans! Ilmojen nyt viiletessä ja epävakaistuessa näyttää pahasti siltä, että tämä oli kesän viimeinen rantareissu.

2 kommenttia:

  1. Meillä J tykkää kans hirveesti retkistä, tai sekin riittää että otetaan eväät takapihalle ja mennään piknikille ;) eväät on tosiaan se pää juttu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä ja nuo on onneksi vielä sen verran helposti huijattavissa, ettei tarvi ihmeitä olla, kun on ite vaan fiiliksessä mukana :P

      Poista