maanantai 18. elokuuta 2014

Illan pikaset

Viikonloppu reissattiin Tampereella perheen kesken (siitä lisää myöhemmin), mukavaa oli ja rentoutti kyllä vaikkakin loma oli melko tynkä. Perjantaiaamuna lähdettiin kymmenen maissa ja sunnuntai-iltana kotiuduttiin kymmenen maissa!

Tänään on taas iskeny arki oikein kunnolla vasten kasvoja, vaikka kotiin olikin ihan kiva taas palata! Ilma on huomattavasti harmaampi kuin oli Tampereella ainakaan viikonloppuna. Lapset on huomattavasti kiukkuisempia, molemmat! Ja minä ehdin tälle päivää istahtaa vasta nyt. Enkä ehtis vieläkään, mutta välillä on pakko hengähtää.

Huomenna alkaa esikoisella leikkikoulu. Toisaalta sitä on odotettu molemmat, mutta toisaalta sekin on yksi stressin aihe lisää.. Onhan se huojentavaa saada poika kolmeksi tunniksi jonkun toisen hoitoon, mutta silti tuo mun "oma aika" menee suureksi osaksi vientiin ja hakemiseen ja niiden suunnitteluun. Saapahan lapsi ainakin leikkikavereita.

Viikonloppu katkaisi myös mun laihdutusyritykset. Reissussa söni juuri sitä, mitä vaan huvitti: sipsiä, karkkia, suklaata, pizzaa, jätskiä ja paljon leipää! Siispä tämä viikko alkoi täsmälleen samoista puntarin lukemista, kuin viime viikkokin. Viime viikon treenit meni hukkaan, mutta oli tuo loma sen arvoinen! Pääasia, ettei paino edellisviikosta ainakaan noussut.

Pohjalta on hyvä ponnistaa ylöspäin ja nyt on mieli tämän päivän jälkeen niin maassa, että ei kuin eteenpäin, kohti uusia pettymyksiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti