perjantai 22. elokuuta 2014

Age of the dinosaur

Käytiin vihdoin ja viimein tutustumassa Age of the dinosaur -näyttelyyn Oulun taidemuseolla. Keväällä vielä ajattelin, että tuonnehan ehtii vaikka monta kertaa tämän kesän aikana ja lopulta päästiin paikalle vasta noin 10 päivää ennen näyttelyn sulkeutumista. Parempi näin, kuin ei lainkaan.

Mentiin siis keskiviikkona puoliltapäivin tuonne minun poikien ja ystävän sekä hänen poikansa kanssa. Olihan meidän 4-vuotiaat innoissaan!

Itse näyttely oli kuitenkin ainakin meille mammoille hienoinen pettymys. Kolme salia, joista kahdessa vähän fossiileja yms., kolmannessa niitä liikkuvia ja äänteleviä dinosauruksia. Oltaisiin odotettu enemmän jotain konkreettista ja tietoa dinosauruksista ynnä muuta. Reilu puoli tuntia, niin oltiin kierretty koko paikka. Kierrettiin sitten uudelleen tuo "äänekäsalue". Pojat kyllä tykkäs, mikä tietenkin olikin pääasia, mutta tosiaan me oltais ystäväni kans odotettu vähän enemmän hehkutukseen ja hintaan nähden.

Pahoittelen kuvien laatua. En ottanut kameraa mukaan, kun kuvittelin, ettei tuolla saisi kuvata. Puhelimen kamera ei pimeässä pystynyt parempaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti