keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Esittelyssä: piha

 Takapiha oli yks iso kriteeri meille taloa ostettaessa. Ja kokoa sillä piti olla enemmän kuin rivitalossa. Takapiha on se, missä meidän perheen elämä näin kesäisin on. Sisällä käydään kääntymässä (ja sotkemassa!). Tosin piha on se, mikä meillä enää viime syksyisen jälkeen on keskeneräinen.

Meidän pihalta löytyy reilusti marjapensaita: kolmen väristä viinimarjaa ja karviaista. Itse ihastuin karviaisiin vasta tänä kesänä!Ja tottakai lapsiperheessä iso rooli on leikeillä. Löytyy kiikku, trampoliini, liukumäki, leikkimökki ja hiekkalaatikko. Lisäksi puussa on kiipeilyä varten köysi ja nyrkkeilysäkki!


Minä EN nyi rikkaruohoja. Se ei todellakaan oo mun juttu. Mutta tuo mies halus kasvattaa myös perunaa...

 ...ja pitää kasvimaata, jossa tosin ei tainnut alkaa kasvaan muu kuin porkkana.


Meiltä löytyy takka ja puusauna, joten polttopuita varten on oltava liiteri. Aiemmin inhosin tuota koppia, mutta nyt se on oikeestaan mun mielestä ihan kiva! Pihalta löytyy kaksi pientä omenapuuta ja tämän kesän saldo on kuvassa.


 Keskeneräiselle pihan läntille ei olla vielä ehditty rakentaa minkäänlaisia kukkapenkkejä, mutta edellisten asukkaiden jäljiltä meillä kasvaa ainakin tällaista:Todella paljon on laittamista ja tekemistä vielä meidän pihassa. Ja edetäänkin rauhassa sen suhteen. Suomen kesäkin kun on niin lyhyt. Tällä hetkellä vuorossa terassin tekoa.

2 kommenttia:

  1. Moi, löysin sattumalta blogiisi. Me muutettiin maaliskuussa omakotitaloon ja ollaan tämä kesä seurailtu mitä kaikke pihalta löytyy. Milloin te olette muuttaneet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja tervetuloa mukaan :) muutettiin tähän jo 12/12, välissä asuttiin puoli vuotta muualla :) meidän takapiha oli ihan kamala kun tähän tultiin, niin tähän mennessä ehditty lähinnä raivata tätä!

      Poista