tiistai 7. huhtikuuta 2015

Talvilomailua Ukkohallassa.

Tehtiin kuin tehtiinkin tuossa pari viikkoa sitten pikku reissu vielä yhteen suosikkikohteeseen kautta aikojen, eli tietysti Ukkohallaan. Edellisen reissun kertaus siis täällä. Tällä kertaa reissattiin ihan oman perheen voimin, ilman minkäänlaisia suunnitelmia.

Viikonlopusta tuli tosi onnistunut: levättiin paljon, syötiin liikaa, ulkoiltiin ja oltiin vaan oman perheen kesken. Käytiin lasten kanssa pulkkamäessä ja saunamaailmassa. Esikoisen mielestä tämä reissu oli parempi kuin reissu Vuokattiin ja Angry birds -puistoon! Mutta pitemmittä puheitta, tässä taas kuvia kertomaan mikä Ukkohallassa on parasta ja miksi sinne ehdottomasti kannattaa mennä aina uudestaan!
















Mökkimajoitus Ukkohallassa on normaalikaudella mun mielestä tosi edullinen. Tämäkin meidän perheelle aivan passeli mökki, jossa makuupaikat oli 6 henkilölle maksoi 170€/ viikonloppu. Ja varattiinkin se tosi hyvissä ajoin, nimittäin torstai-iltana seitsemän maissa, kun lähtö oli perjantaina puolenpäivän aikaan :D
 




Ainut, mitä rehellisesti en suosittele kenellekkään, on Ukkohallan ravintola. Ruokavalikoimat on jo kehnot ja palvelun taso ei lainkaan parempi. Että omat eväät mukaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti