keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Rv 40+0

Tänään se olisi! Laskettu aika. Ei tule hurraa huutoja ei: tätä päivää on odotettu kuin kuuta nousevaa ja odotus näyttää vaan jatkuvan. Jep..

No, positiivisena ainakin tämä mattimyöhänen on saanut kaiken valmiiksi: tänään kävin vielä ostamassa pikku-N:lle uuden välikausihaalarin ja molemmille pojille hanskat, sekä tietysti aina jotain muuta pientä kivaa! Ja eilinenhän meni vielä koulupäivänä! Täyttä opiskelua loppuun asti: vielä päivää ennen laskettua aikaa, heh!


Tuntemuksia tulevasta synnytyksestä ei ole ollut käytännössä mitään. En tiedä onko tämä edes vieläkään laskeutunut, saati kiinnittynyt lähtökuoppiin. Olo on tällä hetkellä aivan kohtalainen, liikkuminen on hankalaa ja tallustan kuin pingviini, mutta muuten ihan ok. Ei ole suurempia kipujakaan onneksi. Lähinnä tämä odotus alkaa tosissaan jo ärsyttää: joka aamu herään miettimään, joko se tänään syntyisi ja joka ilta menen pettyneenä nukkumaan, kun ei vieläkään. Päivät kuluu hitaasti, vaikka kokoajan olen jotakin touhuamassakin. Jos tänään vielä bebe-leivokset pyöräyttäisi tuota isimiestä ilahduttamaan! Pakastimesta vierasvaraksi löytyykin jo mokkapaloja, kinderpiirakkaa, porkkanapiirakkaa, mustikkapiirakkaa ja korvapuusteja, ai että kenellä on ollut aikaa?

No, itseasiassa isyyspakkaus on edelleen kesken. Päätin sen siis tehdä joo, mutta se unohtui useaksi viikoksi kaapin perälle odottelemaan täydennystä ja nythän tässä meinaa olla jo HIEMAN kiire. Suurin hankaluus on, etten löydä mistään pornolehteä, jonka olisin ehdottomasti halunnut pakkaukseen liittää! Joutunee olemaan ilman...

Huhhuh, kyllä tämä valaana olo alkaa jo tosissaan olla raskasta. Tule jo vauva-rakas, tule jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti