keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Rv 39+0

Voihan väsymys ja epätoivo. Uskotteko, että tämä vauva ei synny koskaan? Meinasin, että tällä viikolla tulee, mutta nyt en enää usko siihenkään.

Eilen kävin neuvolassa tarkastuksessa raskausepäilyn vuoksi. Eipä mitään uutta. Verenpaine oli korkeampi kuin koskaan (n.150/100), mutta siinä istuskellessa ja uudelleen mitattaessa laski lukemat kuitenkin 147/89... Kotona mittailut olleet lähempänä lukemaa 135/85, eli en nyt varsinaisesti ole huolissaan. Käskynä nyt oli seurata paineita päivittäin kotona ja ottaa lukemat ylös. Pissa oli neuvolakäynnillä puhdas. Sitäkin on nyt määrä stiksailla kotona päivittäin.

En nuku enää juuri lainkaan. Milloin herättää vessahätä, milloin turvotus, milloin herään ihan muuten vaan! Ja olo on tönkköjäykkis, ärtynyt ja hermostunut kokoajan. Lisäksi tietysti väsynyt. Lapsille ei jaksa antaa tarpeeksi aikaa ja huomiota, niin saakin sitten olla kokoajan komentamassa. Voihan...

SF-mitta oli jo hurja 37! Eipä ole näin isoissa lukemissa edellisissä raskauksissa käynytkään! Huh. Painosta en viitsi edes puhua. Mieli alkaa olla aika maassa, kun ei mitään jaksa eikä mihinkään kykene. Toisaalta tuleva silti pelottaa, vaikka sitä niin kovasti jo odottaa. Tule pian vauva!

2 kommenttia: