perjantai 17. huhtikuuta 2015

Sairaalakassi: check!

Oon tässä valmistautunut vauvan tuloon aika rauhassa. Sairaalakassiakin aloittelin pakkaileen tuossa ehkä viikko sitten ja pikkuhiljaa sinne on tavaraa lisätty, mitä nyt mieleen on tullut. Puuttuu tosin edelleen mm. hammasharja, kännykän laturi ja ehkä tabletti, mutta nekin kerkeää vaikka mies tuoda sairaalaan, kun tulee meitä kattomaan!

No, mitä siellä kassissa sitten on? Minä en tuon asian suhteen oo mikään överipakkaaja: ei siellä ennenkään oo juuri mitään tarvittu, mutta tässä nyt nämä, mitä tärkeiksi nään.



 Kotiinlähtö-vaatteet vauvalle. Fleecehaalaripussi, potkuhousut, body, tumput, villasukat ja kypärälakki. Saatan tuon lakin vielä vaihtaa, en oo varma.

 Ajanvietettä mammalle. Miehen joululahjakirja, jota en oo vielä ehtinyt lukemaan ja pakolliset karkkipussi ja suklaalevy! Ja kyllä, nuokin on jo viikon odotelleet laukussa lähtöä! Lisäksi jääkaapista löytyy itse synnytystä varten 2 Pirkan mehujuomaa, joita ilmankin pärjää, jos sattuu kiireessä unohtuun!

 Pesuaineet ja dödö. Tosiaan se hammasharja ja -tahna puuttuu, sekä hiusharja! Muuta tuskin tarvin.

 Mamman kotiinlähtövaatteet: velourhousut, imetyspaita, -liivit, alushousut, sukat, liivinsuojat sekä neuvolakortti!

Siinä uskoakseni ne tärkeimmät! Lompakkoa en usko tarvivani, mutta saatan sen vielä kassiin nakata. Puhelimen laturi olisi kyllä ehdoton, mutta koitan muistaa sen vielä lähtöä tehdessä. Ei kyllä muuta tuu mieleen. Mitä mieltä? Puuttuuko jotain oleellista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti