perjantai 16. tammikuuta 2015

Rankka viikko.

Oivoi. Paljon on mahtunut tähän viikkoon ja olo on kyllä niin kaikkensa antanut, että taitaa sänky kutsua! Tarkoitus oli kirjoitella pidempää pohdintaa opiskeluun liittyen, mutta nyt ei vaan jaksa. Siihen palaan kyllä myöhemmin!

Maanantaina alkoi koulu klo.10 ja lähtö 113 kilometrin päähän oli jo kahdeksalta. Ensimmäinen päivä koululla meni vähän turhuuksiin mun mielestä: paljon käytettiin aikaa esimerkiksi koulun hallinnon ja rehtorien ym. esittelyyn. Lapsilla oli onneksi mennyt mummun kanssa kotona tosi kivasti. Kotiin päästiin 15.45 ja kotona olin n.17.30.

Tiistaista torstaihin koulupäivät kesti jo heti 8.15-15.45, ja koska tuota matkaa on, venyi päivät lähes 12 tuntisiksi. Pahimmillaan olin kotona keskiviikkona klo.18.

Illat kotona on olleet tällä viikolla aika kurjia. Lapset on olleet kiukkuisia väsymyksestä ja ehkä myös ikävästä johtuen ja kitisseet ja roikkuneet minussa kaikki illat. Eikä meistä kukaan toki ole nauttinut siitäkään, että äiti on kotona lähellä kuutta ja jo seitsemän maissa on aloiteltu iltapalaa ja iltapesuja. Lapset ovat olleet täydessä unessa joka ilta viimeistään 20.30.

Tämä päivä on mennyt vielä aivan toipuessa. Vein lasten kanssa kirppiskamat aamulla, mutta muuten me ollaan vaan oltu. Loppu viikonlopun meidän perhe keskittyy lapsiin ja ensi viikolla voi sitten aloitella tekemään niitä yhdeksää (kyllä, aivan oikeasti!) tehtävää, jotka on tuon neljän päivän aikana meille ehditty jo antaa!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa vähän samalta kun minun koulun aloitus! Paitsi että meille ei annettu mitään tehtäviä, lähinnä löysäilyä ja esittelyä oli ne ekat päivät... tsemppiä!! Kyllä lapset tottuu kun yrittää vaikka selittää etukäteen tollasista koulujaksoista,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, tsemppiä sinnekin! Joo toivotaan, että tottuu. Rankkaa oli kyllä meille kaikille tämä alku!

      Poista