maanantai 19. tammikuuta 2015

Rv 26+5

Masun kasvatusta! Kovaa vauhtia kasvaa taas. Sf-mitta heittelee jossain käyrien yläpuolella, aivan niinku meni edellisestäkin ja muistaakseni myös ensimmäisestä. Mitta oli tänään neuvolassa jo 29 cm. Silti neuvolatäti ei ainakaan vielä huolestunut, koska tosiaan mitta on ollut korkea myös edellisessä raskaudessa ja tuloksena oli kuitenkin vain vajaa 3,3kg painava vauva.


Edelleen tämä raskaus tuntuu melko helpolta! Vaivat on jääneet vähäisiksi; vain närästys seuraa uskollisena ystävänä! Siihenkään ei neuvolatäti juuri muuta sanonut, kuin että Rennietä kestää syödä melko monta päivässä. Tällä hetkellä mulla menee niitä 1-3, vasta oli jopa kaksi päivää, ettei mennyt ainuttakaan!

Koulupäivinä pikkuisen jatkuva potkiminen häiritsi myös jonkin verran. Ei varsinaisesti kipeää käynyt, mutta istuminen oli epämukavaa, varsinkin kun päivät ei mitään lyhyitä olleet. Kotona ei ehdi liikkeitä juuri edes huomata ennen nukkumaan menoa, mutta koulussa ollessa tyyppi kyllä mylläsi ihan taukoamatta! Onneksi esimerkiksi supistelusta ei ole tietoakaan! Liian nopeasti kävellessä vatsaan kyllä alkaa vähän sattua, mutta sekin helpottaa hidastamalla! Myöskään liitoskivuista tai muista vastaavista ei ole vielä ollut tietoakaan.

Oon hankkinut tälle pikkuiselle jo jonkin verran vaatetta ja niitä nyt ei enää juuri tarvikaan. Pitäisi tonkia varastosta mitä pieniä vaatteita sieltä löytyykään! Imetysvaatteita olen ajatellut hankkia parit myös, jotta sekin homma olisi mukavampaa. Lisäksi tarvin edelleen ne tuplavaunut ja ainakin sitterin. Päätettiin miehen kanssa myös, että otetaan tälle pienokaiselle äitiyspakkaus.

Henkisesti täällä ollaan jo hyvin valmiina tulevaa vauvaa varten ja ainakin isompi isoveli odottelee jo innolla. Etenkin koulun puolesta tämä pieni saa kyllä hyvin mielellään köllötellä kohdun suojissa vielä mahdollisimman kauan! Ja miksipäs ei, jos munkaan olo ei kovin radikaalisti heikkene! Missään nimessähän ei toki näillä viikoilla syntyäkään saisi!

2 kommenttia:

  1. Rennie oli munki paras kaveri raskaanaollessa, siispä vinkkinä et niitä sai muistaakseni ottaa JOPA 11 päivässä :D loppuaikoina varmaan mentiinki melkein maksimiannoksella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pakkauksen mukaan 11 saa ottaa :D Yritän silti pysyä minimissä :)

      Poista