lauantai 3. tammikuuta 2015

Rv 24+3Masukuvia! Näistä sen vasta oikeasti huomaa, kuinka paljon tuo onkin jo kasvanut! Sf-mitta menee samoilla lukemilla, kuin edellisessä raskaudessa, joten ehkä toivoa sopii, ettei tämä tuleva tyyppikään kovin paljon suurempana synny? Tosiaan meidän pojat on syntyessään olleet molemmat 49cm pitkiä ja painaneet 3310g ja 3274g. Mun mielestä erittäin sopivia!

Nyt on meneillään jokin ihme väsykausi taas. Voi toki olla, että kyseessän on vaan lomakauden sekoittama rytmi, mutta ihmeen hyvin uni maittaisi aamuisin vaikka puolillepäivin! Nyt oon kumminkin saanut nukuttuakin hyvin, eikä meidän pikku-N:kään ole herättänyt öisin. Toivottavasti tämä helpottaa arjen kunnolla koittaessa, kouluun lähtöönkään ei aikaa ole enää kuin reilu viikko!

Närästys on edelleen välillä jopa sietämätöntä. Rennie on ehdottomasti mun paras ystävä tällä hetkellä, enkä ole päivääkään selvinnyt ilman. Mutta en tiedä mikä muukaan auttaisi?

Pikkutyyppi potkii masussa jo tiuhaan tahtiin, välillä tietyssä asennossa jopa häiritsevästi. Silti tavallaan nautin tästä raskaudesta ja vähän pelkäänkin tulevaa, että ei mulla mitään kiirettä ole tätä tyyppiä masusta ulos saada. Ainakaan vielä ei tunnu siltä, voi olla että kymmenen viikon päästä fiilis on jo vähän toinen...

Ei olla oikeastaan yhtään mitään vielä laitettu tai suunniteltu valmiiksi uutta vauvaa varten. Tai no ostettiin N:lle uusi sänky, jotta vauva saa pinnasängyn omaan käyttöönsä. Vaatteita on varastossa jonkin verran, pitäisi käydä läpi, jotta tietää mitä tarvii vielä hankkia. Turvakaukalo löytyy varastosta. Tuplavaunuja oon koittanut katella, mutta ei ainakaan vielä ole tullut mitään huippumahtavia vastaan, eikä mulla ole vielä mitenkään tarkkaa mielipidettä siitä, minkälaiset haluan. Mieluiten käytetyt kuitenkin, kun tarvetta tuplille on vuosi tai vähän reilu. Välillä tuntuu, että kohtahan tämä tyyppi jo tulee, mutta onhan tuota aikaa vielä vähintäänkin kolme kuukautta, mahdollisesti jopa neljä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti