tiistai 8. heinäkuuta 2014

Näin meillä nautitaan helteistä!

Muutama viime päivä on saatu nauttia ihanista poikkeuksellisista helteistä ja meidän poppoo on käyttäny ne hyväksi! Mulla on joka kesälle muutama asia, mitkä täytyy tehdä ja nyt on ollu vihdoin mahdollista toteuttaa niitä surkeen kesäkuun jälkeen.

Sunnuntaina käytiin liikennepuistossa. Se on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan tosi kiva paikka. Ja halpa. Liikennepuistoreissun jälkeen oltiin lähdössä torin rantaan jätskille, mutta matkan varrelta löydettiinkin kiva pieni koju, josta saatiin jätskitkin. Kyseisestä paikasta ois saanut myös meksikolaista sapuskaa, mutta tällä kertaa tyydyttiin jätskeihin. Koko reissussa meni vaan pari tuntia, mutta se riitti pelastaan päivän!

Maanantaina ilmat senku parani. Vietettiin päivä rannalla. Siis minä, pikkupojat ja ystävä ja sen poika. Toki rannalla lasten kans on ehkä kaikkee muuta kuin rentouttavaa, mutta pääsipähän lapset nauttiin ja uimaan ja saatiin me äiditkin aurinkoa. Poltin olkapäähänki jotku ihme sormenjäljet! Käytiin vielä Nallikarin leikkipuistossa, missä pysty mammatkin ottaan hetken rennosti jälkikasvun touhutessa. Kaikenkaikkiaan kuitenkin onnistunut ja mukava reissu ja se ilma <3Oikea silmä ennen huoltoa
Vasen silmä ennen huoltoa
Sit pitikin jo pikapikaa kiirehtiä kaupan kautta kotiin laittaan sapuskaa ja syömään. Ja kauheella kiireellä muksut mummolaan ja ripsihuoltoon! Mun ripsien laittaja on niin mahtava tyyppi, että ei ees hirveen paljoo harmita käydä sen luona joka viikko, niinku nyt on täytyny. En tiedä miksi mulla varisee varsinkin toisesta silmästä tosi nopeesti pois nämä ripset. Seuraavaan huoltoon joudun kyllä menemään jo muualle, jos nyt ei ala pysyyn.


Matkalla Ranualle.
 Tänään suunnattiin Ranualle eläinpuistoon pikkupoikien ja mun äitin kanssa. Sää ei ainakaan huonontunut aiemmista päivistä. Eläinpuisto oli toki yhtä kiva, kuin aiempinakin vuosina. Nyt päästiin näkeen pari ruokintanäytöstäkin ekaa kertaa ja esikoinen pääs ratsastaan aasilla. Ranuan eläinpuisto on myös mukavan luonnonvarainen paikka esimerkiksi Korkeasaareen verrattuna. Yks iso miinus tulee ruokapaikoista! Itse eläinpuiston alueelta ei pystynyt ostaan oikeestaan muuta kuin jätskiä tai juotavaa! Alueen ainoa ravintola on sisääntulon yhteydessä ja sekin oli vähän turhan hieno ja tyyrin tuollaiselle paikalle, ainakin mun mielestä. Ja jos on kyseessä reissaus lasten kanssa, niin tuo mun äiti on ehkä maailman paras reissuseura! Se jaksaa niin kärsivällisesti olla mukana kaitsemassa näitä mun riiviöitä, ettei tartte yksin tehä kaikkee työtä!

Ei kiusaa paarmat!
Vähän vielä pitäis kasvaa karhun kokoiseksi.


Ihana nallevauva!

Moi!Huh, muutama ihanan kesäinen perhepäivä vietetty, vielä jos Hailuodossa pääsis käymään. Viikon kohokohta edessä vasta lauantaina! Siitä lisää myöhemmin. I Can't wait!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti