maanantai 28. heinäkuuta 2014

Kesän kohokohta

Qstock vietettiin siis viime viikonloppuna, me oltiin siellä lauantaina. Anopintekele tuli yökyläileen meille ja vahtimaan poikia meidän vapaapäivän ajaksi. Pojat oli innoissaan ja minä vasta olinkin ;) Lippujen kanssa meille meinas käydä huonosti, koska Qstock oli loppuunmyyty ja koko alkuviikko kuluikin lippuja metsästellessä! Sain kuitenkin kohtuuhintaiset liput mulle ja seuralaisille ja päästiin nauttiin kesän kohokohdasta!

Mentiin jo yhden aikoihin kuunteleen Jukka Poikaa. Ehdittiin nähdä reilu puoli keikkaa ja hyvinhän se veti - as always! Harmitti vaan, kun tuo keikan ajankohta oli niin aikainen, ettei kunnolla vielä päässyt mukaan tunnelmaan. Jukka Pojan oon nähnyt livenä aikaisemmin kerran. Lukeutuu mun ehdottomiin musasuosikkeihin. Viimeksi ostinkin Jukka Pojan kokoelma levyn, mikä taiskin olla ensimmäinen ostamani CD varmaan vähintään viiteen vuoteen.

Seuraavaksi kuunneltiin Samuli Putro, joka on yks mun suurimpia suosikkeja!
Näin Putron livenä viimeksi viime kesänä Rotuaari Piknikissä ja nyt tykkäsin show:sta vielä enemmän! Mukana kaikki parhaat biisit :)

Putron jälkeen lähdettiin kaupungille ruokkiin mun seuralaispoikia! Käytiin Kauppuri 5:ssa. Pojat söi Teurastajat ranuilla ja sipulirenkailla ja minä mitä niistä jäi. En oo ennen tuolla käynyt ja täytyy sanoa, että oli aivan uskomattoman hyvää ruokaa! Eikä tarvinut oottaa kohtuuttomia aikoja, vaikka jonoa oli kadulle asti.

Palattiin festarialueelle takaisin viideksi kattoon ja kuunteleen Haloo Helsinkiä. Tuossa vaiheessa ilma oli varmasti kuumimmillaan, eikä tuolla lavan lähettyvillä ollut varjoa, joten keikka jäi lähes kokonaan väliin. Oli pakko mennä jäähdytteleen varjoon ja juomaan vettä, koska kaikilla meistä alkoi olla jo tosi huono olo.

Saatiin paranneltua itsemme onneksi uudestaan festarikuntoon ja palattiin kuunteleen hetkeksi Redramaa, vain muutama biisi kylläkin. Harmi.

Redraman jälkeen esiintyi taas yksi illan parhaista, eli iki-ihana Kaija Koo! En muista milloin aloin kuunteleen Kaijaa, mutta ei siitä kovin montaa vuotta ole, max viisi. Nyt näin neljättä kertaa tuon ihanan naisen live-esiintymisen ja on se vaan aina yhtä mahtava! Mää niin haluan olla tuollainen viiskymppisenä!


Kaija Koon jälkeen vietettiin puhelimen akunlataustaukoa ja levähdeltiin muutenkin taas hetki. Oltais myös syöty, ellei ruokajonot ois ollut vähintään tunnin mittaiset! Satuttiinpa löytään tuossa vaiheessa myös mun entinen työkaveri miehineen ja saatiin seuraa seuraavalle keikalle, joka olikin sitten...

...Cheek! Kuka muu muka ;)? 

Niin huippu veto, että sai mut tykkään taas vähän enemmän! Nyt haluaisin niin päästä Olympiastadionin keikalle, mut eipä taida löytyä yhtä innokasta seuraa. Myös Blockfest ois jees, mutta siitä saa vaan haaveilla. 

Cheekin jälkeen yritettiin kuunnella vielä Apulanta, mutta siinä vaiheessa yleisön humalatila alkoi olla sen verran kova, että koko keikka meni toisten kyynärpäiden väistelyyn, joten poistuttiin suosiolla paikalta. Käytiin tässä vaiheessa ekan kerran toisella puolella festarialuetta ja löydettiin lyhyt ruokajono. Lyhyt siksi, ettei ruokaa ollut juurikaan enää jäljellä! Mää sain ihan hyvän kanawokin ja kaveri makkaraperunoiden tilalta kanaperunat. 

Valehtelematta en oo ikinä syönyt niin suolaista ruokaa kuin tuo oli! Aivan järkyttävän pahaa! Varmaan ruokalusikallinen suolaa tuossa kuvan annoksessa ja siitä piti vielä 10€ köyhtyä! Jäi syömättä jopa multa tuo annos, vaikka suolasta tykkäänkin. Hyi.

Tuossa vaiheessa alkoi olla jo niin väsynyt olo ja jalat poikki, ettei jaksettu jäädä odotteleen Mikael Gabrielia, vaikka kyseisestä artistista kovasti tykkäänkin! Lähettiin käveleen keskustaan taksitolpalle ja kotiin nukkuun. 

Kaikenkaikkiaan oli kyllä aivan tosi mukavaa ja ehdottomasti ens vuonna uusiks! Liput ostan jo jouluna! Harmitti vähän aikataulun tiukkuus, kun ois ollut niin kiva välillä ehtiä vaan kierrellä festarialuetta ja bongailla tuttuja. Mut sitä musiikkiahan sinne kuunteleen mentiin. Nyt synkkä paluu tylsään arkeen ;) Ja pitäis alkaa keksiin mitä odottais seuraavaksi!

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti