perjantai 11. heinäkuuta 2014

Partyparty!

Okei, huomenna on siis edessä viikon kohokohta! Meiän kersat lähtee mummulaan yökylään ja meillä on partyparty! Jaiks. Eka kerta sitten marraskuun 2012. Samalla eka yökyläily meiän kuopukselle.

Vietetään nyt siis kunnon tuparit, kun aiemmalla asumisella ei sellaisia tullut pidettyä ja nyt täällä on vihdoin niin hienoakin! Kutsuttiin paljon porukkaa, mutta harmiksi tosi moni joutui kieltäytyyn syystä tai toisesta. Muunmuassa lähes kaikki MUN kaverit!

Näistä on luvassa oikein kunnon koko perheen juhlat: päivällä tervetulleita on vaan lapsiperheet ja alkottomat. Illalla sitten ei lapsia lähimaillekaan! Näin siksi, että kaikki olis päässyt tulemaan, mutta eihän se mene aina niinku elokuvissa!

Tarjoilujakin oon värkkäillyt tässä pitkin viikkoa ja niitä on vaivihkaa kertynyt aivan liikaa, kun niitä peruutuksiakin tuli niin paljon, mutta onneksi voin syödä itse loput! Niistä lisää sitten myöhemmin..

Kuitenkaan mikään ei voi pilata mun iloa huomenna, enkä malttais enää millään odottaa! Vaikkakin jännittää, miten nuo lapset pärjää, mutta pärjäähän ne! Vielä vähän hieno säätöä tälle kämpälle, unta palloon ja kas, bileet onkin täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti