torstai 17. heinäkuuta 2014

Sidontaa

Nyt kai oon ainaki virallisesti maailman huonoin äiti!? Tänään taistelin tuon pienimmäisen (sunnuntaina 10kk) kanssa koko pitkän päivän kaikki syönnit ja juonnit, kun yks ei malta hetkeekään pysyä paikallaan syöttötuolissa. Pyörii ku häkkäräväkkärä ja nouseee jatkuvasti seisomaan. Yritti pöydällekin kiivetä. Sylissä syöttämisestä ei tullut myöskään yhtään mitään, kun toinen rimpuilee alas ja huutaa. Ratkaisu? Tässä:
 


Sidoin lapseni kiinni syöttötuoliin! Yritin aikaisemmin päivällä jo kaulaliinalla, mutta siitä tuo kirppu rimpuili irti. Tämäkään yritys EI toiminut, en laittanut ensin valjaita tarpeeksi tiukasti kiinni syöttötuoliin ja kun laitoin, niin toinen hermostui ja karjui niin kauan, että pääsi irti. Jospa se tottuis?

4 kommenttia:

  1. meillä oli kans käytössä, myös syöttis ketjulla kiinni pöydässä ettei pysty kaatumaan. ja joka hetki vahti vieressä. hieman vilkas lapsukainen oli juu, onneks nyt jo isompi :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ärsyttävää :D Mutta nyt se vasta tuon keksi, niin jospa se ois vaan uutuuden viehätystä :)

    VastaaPoista
  3. Voi mä niin tiedän ton tunteen. Meillä poika 3v myöskin kirppu lempinimeltään on yhtä vilkas tapaus! :D Mummo antoi sitten pojan syödä lelujen kanssa, vaikka olinkin vähän eri mieltä, mutta tapa jäi siksi aikaa kunnes pahin syöttötuolissa hötkyilyaika oli ohi. Nyt isompana ei leluja pöytään tarvita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo meillä ruokailut on kaikkee muuta kuin rauhallisia tällä hetkellä! En kyllä ees muista millaista esikoisen kans oli! Kiva tietää, että muutkin on kärsiny! :)

      Poista