maanantai 14. heinäkuuta 2014

Master bedroom

Esittelyssä äitin ja isin makuuhuone. Talon suurin, mutta silti liian pieni, makuuhuone.
makuuhuone

Kuten muukin sisutus, on meidän makkarikin vielä keskeneräinen. Ehkä kuitenkin yksi valmiimmista huoneista tähän mennessä!

Useimmat huonekalut mitä meillä ennen tätä: http://einiinhallittukaaos.blogspot.fi/2014/05/the-worst-day-of-my-life.html oli ostettu viimeisen ehkä 3 vuoden sisään, joten uusiessa otettiin aika paljolti samanlaista. 

Sänky on Sotkasta, jenkkisänky nimeltä Piscina Julia. Todella hyvä sänky ja kovan patjan ansiosta selälle ihana nukkua. Myös yöpöydät ostettiin Sotkasta. Ne on kylläkin lipastoja viralliselta nimeltään, mutta toimii hyvin yöpöytänä. Sotka on muutenkin meidän luottokauppa huonekaluostoksissa (Ikean lisäksi), koska hinta on suht.edullinen ja laatu silti mun mielestä aivan hyvä! 

Sängyn peite on Luhtan Tuuli. Myös kuvassa näkyvä turkoosi pussilakasetti on Luhtan mallistosta.

Tapetti satuttiin löytämään K-raudasta. Etsittiin aivan toisenlaista, muttei sopivaa tullut mistään vastaan, niin päädyttiin tuohon. Eikä kyllä kaduta!

 Myös meidän pienimmäinen majailee toistaiseksi meidän makkarissa. En vaan raski siirtää vielä omaan huoneeseen, vaikka saattaisi nukkua siellä paremminkin. Pinnasänky on Brion, tarkkaa mallia en tiedä, kun käytettynä sen ostin. Värisävy on ihana!
liukuovikaapisto
 Remontin yhteydessä mulle tuli ehdottomaksi vaatimukseksi saada makkariin liukuovikaapisto, koska huone on muutenkin sen verran kapoinen, ettei kaapin ovia saanut ennen kokonaan auki. Hintaahan tuolle kaapistolle tuli, mutta on se sen arvoinenkin! Toki meidän vaatteille mikään ei riitä... Nimimerkillä himohamstraajat.
 Ukkelin puolen yöpöydän lamppi löytyi kans K-raudan alehyllyltä. Itse en jaksanut tuolloin vielä miettiäkään mitään lamppuasioita, niin ukkokulta päätti ostaa vaan itselleen tuommoisen. Nyt harmittaa, etten ostanut samanlaista. Jossain vaiheessa täytyy varmaan kuitenkin saada samanlaiset lamput.
Sormiväritaidetta
  Poikien kädenjäljet koristaa meidän makuuhuoneen ovea. 

Puutteita meidän makuuhuoneessa tosiaan on esimerkiksi verhot! Nekin on jo ostettu:
Täytyisi vaan lyhentää ennen ikkunaan laittoa! En voi uskoa, että vihdoin sain sisustukseen mukaan myös jotain pinkkiä! I love it <3

Myös pienet sängyn vierusmatot, esimerkiksi tällaiset:
Askon mallistosta. Olis kyllä ihanat!

Lisäksi kaipaan tuohon pinnasängyn päädyn jatkeeksi jotain hyllykköä/ lipastoa, missä säilyttää tavaraa, kun sitä meillä taas riittää.. Mutta hiljaa hyvä tulee..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti