keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Remontin eteneminen

TJ 10! Kymmenen päivää muuttoon wuhuu!!! Nyt viimeisen viikon-kahden aikana on vihdoin alkanut tuntua, että remontti myös etenee! Mää kävin talolla viimeksi sunnuntaina ja silloin puuttui oikeestaan enää parketit, kaapistot, kalusteita, listoja ja kodinkoneet keittiöön. Niin ja sauna! Nyt on kuulemma laitettu myös hella ja keittotaso, makuuhuoneiden parketit ja joitain listoja! Eli viime kuuleman mukaan puuttuis vielä lisää listoitusta, lattia keittiöön ja olohuoneeseen, kaapistot ja kylpyhuoneen kalusteet sekä keittiöön loput kodinkoneet. Aikaa tosiaan max 10 päivää.

Takka!
 Takka-leivinuuniin oon ehkä kaikkein tyytyväisin! Aivan erinomaista jälkeä! Tilattiin nuohoojan suosittelema muurari meille töihin ja kyllä kannatti. Tästä tulikin mieleen, että voisin laittaa myöhemmin ennen-jälkeen kuvia.
Keittiö
 Keittiön kaapistot ja taso Keittiöjätistä, kaappien malli Anis. Keittiö säilyy pääosin ennallaan. Kodinkoneet säilytti paikkansa. Vasemmassa reunassa oli vaan aiemmin avohyllyt, mutta niitä ei todellakaan enää tarvita.

Välitilan laatta
 Välitilan laattaa mietittiin kans ties kuin kauan! Kierrettiin taas kaikki mahdolliset ja mahdottomat rautakaupat moneen kertaan, kunnes löydettiin Bauhausista tuo kuvan laatta. Kaupassa vielä ajateltiin, että kaippa tuo kelpaa paremman puutteessa, mutta asennuksen jälkeen oon kyllä ollut erittäin tyytyväinen!
Takkahuone
 Takkahuoneen lattiaan tuli musta/tummanharmaa iso laatta, myöskin Bauhausin valikoimasta.
Makuuhuone
 Parketti valittiin kans sadan kerran pähkäilyn jälkeen Parketti Säkkiseltä. Asiakaspalvelu tuossa liikkeessä oli kyllä ehdottomasti parasta.
Erillinen WC
 WC noudattaa nyt samaa linjaa kylpyhuoneen kanssa. Mun mielestä lopputulos on vähän tylsä. Olisin halunnut hifistellä vähän enemmän, kun kyseessä kuitenkin pieni tila, mutta mua ei kuunneltu :D

Tarkempia tietoja ja merkkejä materiaaleista laitan remontin valmistuttua. En jaksa enää oottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti