lauantai 17. toukokuuta 2014

Meno päällä.

On ollu taas tohinaa ja touhua tälle päivää niin että! Normaalin lauantaiseen tapaan ekaks aamulla vauvauintiin. Hyvä, ettei myöhästytty kun nukuttiin reilu puoli tuntia taas liian pitkään, kiitos erittäin huonosti nukutun viime yön! Uinnin jälkeen mäkkärin kautta kotiin. Kotona pikapikainen koiran lenkitys ja pienimmän syöttö, minkä jälkeen olikin jo kiire Lastenmessuille! :)

H-E-V-I-saurus! :D
 Siis niin mahtava miten paljon lapsillekin järjestetään kaikkee mahdollista! Meilläki on sen verran aktiivinen ja villi 3-vuotias, että tarttee kyllä paljon toimintaa. Varsinkin kun ei noita lapsikavereitakaan oikeesti ole.


 Meno niin hurja, ettei äiti pysy kameran kanssa perässä! Possujuna! Kahtena edellisenä kesänä tuo meidän esikoismuru on pelänny Tivolissa ihan hirveesti kaikkia laitteita, mutta nyt kyllä uskalsi ainakin possujunaan! 


Messuilta kotiin pikalevähtään sohvalle ennen kuopuksen päikkäreiltä heräämistä. Sit ruokaa naamaan ja vanhalle/uudelle kodille katteleen miten työt etenee. Ja melko paljon oli edennytkin. Siitä lisää myöhemmin! Sieltä vielä ajeltiin lentokentän "taakse" katteleen lentokoneita. Ja satuttiinkin näkemään jopa kaksi. Mää niin oisin halunnu olla kyydissä! Kaikesta touhusta ja tohinasta huolimatta molemmat muksut kuppaa hereillä VIELÄKIN! Niin mikä rytmi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti