lauantai 24. toukokuuta 2014

Ihanan kiireinen lauantai

Huh, mikä päivä! Tämäkin lauantai alkoi tyypilliseen tapaan vauvauinnilla. Ukkokulta jäi kotiin, joten mentiin pikkumiesten kanssa keskenään. Uimassa meillä oli mukavaa, niinku aina.

Uinnin jälkeen suunnattiin tuonne meidän talolle, rakennustyömaalle, katteleen vähän työn jälkiä. Sieltä aivan yllättäen löytyikin poikien pikkuserkut leikkiseuraksi, johan kelpas! Ja ai niin, TJ 7 ja hyvin edistyy! Silti vieläkin jännään, että tuleekohan valmista ajoissa!

Seuraavaksi saatiinkin kutsu kävelylle ja tottakai mentiin. Matkalla hoksasin, että tänään ois ollut Siivouspäivä ja joka paikka täynnä kirppiksiä, mutta enpä mää enää mihinkään ehtiny. Ois ollu kyllä niin kiva. Kävelyltä olikin jo kiire kotiin antaan pikkupojille ruokaa, koska seuraava määränpää olikin Tivoli!

Tämän verran siitä ehti nähä. Niin hoppu.

Tällä kertaa jopa laitteisiin

Äitin houkuttelemana.

Täytyy sanoa, että kun Ouluun harkitaan sitä huvipuistoa, niin minä olisin ainakin vakituinen vierailija! Oikee kanta-asiakas!

Tivolin jälkeen haettiin meidän isimies mukaan ja lähettiin pizzalle. Illalla vielä kotona sipsiä, poppareita ja karkkia! Näin kai niistä raskauskiloista pääsee ;D?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti