lauantai 1. elokuuta 2015

Kiireinen arki

Oon niin huono kirjoittaan nykyään! Jotenkin päivät vaan tulee ja menee ihan huomaamatta ja yhtäkkiä hoksaan, etten oo edes ehtinyt istua alas muuten kuin korkeintaan tissi suussa, heh! En kylläkään saa kotonakaan mitään aikaiseksi ja sekös ahdistaa jo todella!

Aamusta iltaan, ja välillä jopa yölläkin, kuljen täällä vauva sylissä ja yritän opetella toimimaan yhdellä kädellä. Aika vähän onkin viihdytty vaan kotona, koska tämä talo näyttää olevan kuin pommin jäljiltä, enkä tosiaan yksikätisenä oikein saa mitään aikaan. Meidän pikkuinen viihtyisi KOKOAJAN sylissä, eikä tahdo päiväuniakaan juuri nukkua. Myöskään kantoreppu ei jätkänpätkää ainakaan vielä innostanut. Mää oon kokoajan vähän ahdistunut, kun en saa mitään hyödyllistä tehtyä, enkä siksi osaa viettää kotona aikaa isompien lastenkaan kanssa. Siksipä lähetäänkin useimmiten johonkin heti aamusta/ aamupäivästä, kun ollaan kaikki valmiita ja takasin kotiin tullaan siinä kolmen maissa odottelemaan isiä töistä. Illatkin on kuluneet suurimmaksi osaksi TV:n parissa.

Paljon me ollaan tänä kesänä käyty ja nähtykin! On käyty niin Escurialissa, Ranualla, Vauhtipuistossa, Lehtokummun kotieläintilalla, liikennepuistossa ja Ainolan puistossa jo useita kertoja. Esikoiselta kysyessäni mukavinta juttua tänä kesänä, ei hän osannut nimetä mitään, joten aktiviteetteja on voinut olla jo jopa liikaakin? Tiedä häntä, reissut jää suurimmaksi osin tekemättä tänä kesänä, ja täytyyhän lasten silti uusia mukavia kokemuksia saada! Joskin Tampereen miniloma lähestyy tään kuun aikana, jee!

Tämä kirjoitusharrastus on väistämättä jäänyt nyt todella vähiin, mutta uskon, että syksy palauttaa innon istua koneella ulkona juoksemisen sijaan! ;) Pianhan tosin opintonikin jatkuvat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti