maanantai 3. elokuuta 2015

Mamma kuntoon!

Alkuun vähän lukuja. Lähes tasan vuosi sitten, kun aloitin tämän laihdutusprojektin onnistuin puottamaan painoa noin 5 kg. Tavoitteena oli 15kg. Tulin raskaaksi ja paino nousi 22kg(!!!). Nyt kuopus on 3kk ja raskauskiloja on jäljellä vielä 10. Painan siis noin 6 kiloa enemmän kuin vuosi sitten kuukauden onnistuneen laihdutuksen jälkeen. Jos tuolloin tavoitteena oli -15kg, niin nyt asetan saman tavoitteen, vaikka lukemia jää siis noin 6 kg enemmän. Ehkä myöhemmin lisää.

Jep. Lähdetään liikkeelle vaikka siitä, että olen toivottoman perso makealle, ehkä jopa riippuvainen siitä! Valitettavasti se näkyy minusta ja pahasti! Tällä kertaa lähden pudottamaan painoa maltillisemmin kuin vuosi sitten, koska innostus silloin lopahti paitsi plussaa näyttäneeseen raskaustestiin, myös liian ankaraan ruokavalioon. Nyt en vielä toistaiseksi juuri lähde syömisiäni muuttamaan, karsin vain herkut yhteen karkkipäivään viikossa ja keskityn säännölliseen syömiseen, annoskokoon ja runsaaseen juomiseen. Sekä lisään liikuntaa, koska se on oleellisinta kropan muovaamisessa muumimammasta takaisin Mariksi! Kaikeksi onneksi liikunta on vihdoin ja viimein alkanut rehellisesti kiinnostaakin!

En epäile hetkeäkään, etteikö tässä projektissa tulisi mutkia matkaan, ja paljon! Ensimmäinen odottelee jo ylihuomenna, ku lähdetään taas minilomalle Tampereelle. Mutta tällä kertaa en luovuta yhtä helpolla! Kuitenkaan en haluaisi näyttää tältä enää turhan pitkään.

Hassua muuten, kuinka vääristynyt oma kehonkuva voikaan olla: toisinaan mua katsoo peilistä aivan siedettävän näköinen ja terveen "pyöreä" naikkonen, mutta kuvia katsoessa huomaa, kuinka paljon tuota ylimääräistä onkaan oikeasti kertynyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti