torstai 20. elokuuta 2015

Pettymys.

Tämä viikko on taas ollut kyllä yhtä hulinaa! Huhhuijaa! Mulla jatkui koulu ja esikoisella alkoi tarha, siinäpä päälimmäiset ja molemmista lisää kun aika riittää! Siksipä viikkopostaus laihtumisesta on jäänyt tekemättä, mutta parempi myöhään kuin ei lainkaan eikö totta?

-600 grammaa oli viime viikon tulos, enkä voi olla olematta erittäin pettynyt! Lauantaita lukuunottamatta söin terveellisesti ja säännöllisesti, enkä kyllä olisi voinut kuvitella yhden päivän pilaavan koko viikkosaldoa. Lauantaiaamuna puntari näytti nimittäin yli kilon vähemmän kuin sunnuntaina!

Viime viikon aikana kävin puistojumpassa ja leikkasin nurmikon. Muuten liikkuminen jäi taas lähes olemattomiin. Ei tullut kovinkaan paljoa edes käveltyä. Lauantaina tosiaan vietettiin kaupunkipäivää ja karkkipäivää. Söinkin niin jäätelöä, karkkia, kinkkulettua kuin hampurilaistakin. Oi nam! Kyllä me tosin käveltiinkin tuolloin useita kilometrejä!

Tällä viikolla arkea muuttaa pari koulupäivää ja liikuntaa jäänee olemattomiin. Mutta en myöskään aio ängätä lauantaina ihan samoja määriä kuin viime viikolla! Jospa se tästä. Palkitsen itseni viidestä pudonneesta kilosta Conversen tennareilla ja haluaisin ne jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti