tiistai 11. elokuuta 2015

Kutistus

200 grammaa. Se on ensimmäisen kutistusviikon saavutus. Hah, kahdessa päivässä painoa oli pudonnut kilo, mutta loppuviikon lomareissu muutti tulokset 200 grammaan. En silti voi olla kuin tyytyväinen kaiken pizzan, hampurilaisen ja jäätelön mussutuksen jälkeen!

Tämä toinen laihdutusviikko on tarkoitus viettää pääsääntöisesti kotona, muutamaa kyläilyä lukuunottamatta. Näin ollen on periaatteessa helppo syödä säännöllisesti ja oikein, mutta toisaalta jos kotona on vielä herkkuja, tulee väsyneenä ja tylsistyneenä naposteltua helposti. Onneksi viinimarjat alkavat kypsymään! Mikäs sen parempi karkinkorvike!

Ensimmäisen viikon liikuntaan kuului yksi ruohonleikkauskerta ja kävelyä Tampereella ristiinrastiin. Tällä viikolla haluaisin ainakin puistojumppaan. Mahdollisesti leikkaan myös sen nurmikon ja uimaankin olisi ihana päästä! Kävelylenkkejä täytyy ainakin tehdä! Syksyn aikana on tarkoitus aloittaa tanssiharrastus ja lasten kanssa uinti, jolloin toivon mukaan ehtii itsekin pari vetoa tehdä.

Lauantaina olisi toiveena viettää "Oulu-tourism"-päivä,eli lähdetään aamupäivällä kaupunkiin ja kierrellään esimerkiksi Ainolan puisto, Nallikari ja tori. Tuolloin vietän samalla viikon herkkupäivän, mutta tarkoitus ei ole mässäillä överisti. Lauantaina myöäs syödään todennäköisesti jossain ulkona, toivottavasti ei mäkkärillä!

Ruokavaliota en toistaiseksi lähde ihan hirveästi imetyksen vuoksi muuttamaan, sillä esimerkiksi hiilareiden vähyys voi johtaa maitomäärän vähenemiseen. Ja koska imetyskin polttaa kaloreita, uskon voivani syödä normaalisti, mikäli vaan syön terveellisesti. Säännöllinen ruokarytmi, runsas veden juonti ja herkkujen jättäminen yhteen päivään viikossa yhdistettynä vähän runsaampaan liikkumiseen. Siinä toivottavasti tie uuteen kroppaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti