sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Ihana perheviikonloppu

Ihana viikonloppu kyllä taas ollut. Nyt melkein itkua väännetään, kun tuon isiukon pitää taas kerran lähtä kohti Kärsämäkeä ja työviikkoa. No, ens viikko mennee hurauksessa: mullakin on koulua koko viikko huomista lukuunottamatta. Toisaalta odotan innolla taas kouluun pääsyä, toisaalta kauhulla lasten kiukkuisia iltoja ja omaa väsymystä kruunaamaan kokoonpanon. Mutta palataan tähän viikonloppuun!

Perjantaina mentiin pitkästä aikaa käymään Hoplopissa. Tai no käytiinhän me syksyllä siellä, kun isi vietti isäkuukauttaan, mutta on siitäkin jo tovi hurahtanut. Ai että pojat nautti taas täysillä! Pienempikin oli paljon enemmän taas jo menossa mukana. Vauhdilla hurahti taas Hoplopissa 2,5-3 tuntia. Useammin pitäisi kyllä käydä!






Apua! Joku hukkuu pallomereen!


 Lauantaina vietettiin ihanan ystäväni BabyShowerit. Kuvia en tuolta muistanut ottaa, mutta mukavaa oli! Olikin ekat vauvakutsut, joissa itse olin mukana! Saapa nähdä joko saisin moiset itsekin ;)

Jokainen kutsuille tulija osallistui valmisteluihin jollain tapaa. Mun tehtävä oli värkkäillä dippikasviskupit ja mokkapalat. Ai että oli hyviä!


 Lauantai-iltaa vietettiin takapihalla makkaran paistossa. Kyllä, siinä oli samalla meidän perheen päivällinen! On se elävä tuli vaan aina niin tunnelmallinen!




Tänään sunnuntaina ihana keltainen möllykkä suostui taas kipuaan taivaalle ja houkutteli meidät kaikki pihalle! Värkkäiltiin takapihalla ja käytiin luistelemassa, tai ainakin isi ja esikoinen luisteli! Ihana ilma, ihana aurinko, ihana kevät(talvi) <3





Ja AI NIIN! Satuinpa kattoon telkkariakin oikeaan aikaan! Lauantai-illan Kingistä sain koodisanan tulevaa lomareissua varten (josta kerroinkin täällä) ja sainki varattua loman meille 30 prosentin alennuksella! Kerrankin oikeassa paikassa oikeaan aikaan! Lomalle lähdemme nyt sitten kahden viikon päästä, 20.-22.2, en malta oottaa!

ps. Jos joku tarvii, niin koodisana oli Katinkulta. Koodi on voimassa tähän iltaan klo.24 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti