maanantai 9. helmikuuta 2015

Rv 29+5

Masukuulumisia!Järkyttävän isohan se on ja jatkaa vaan kasvuaan! Tänään oli taas neuvolakäynti, missä ei sinänsä mitään uutta ollutkaan. Kaikki kunnossa. Paino noussut nyt jo semmoiset 11-12kg (KÄÄK!!!), että vois pikkuhiljaa tasaantua, vaan tästä kai se tahti vasta kiihtyy.. Sf-mitta huitelee edelleen käyrien yläpuolella, mutta se sentään näyttää jo vähän tasaantumisen merkkejä. Käsikopelolla vaikuttaisi, että tulokas on työntänyt päätään jo aika alas, ei kuitenkaan vielä kiinnittynyt tai laskeutunut, kuten ei tässä vaiheessa tietysti vielä tarvi ollakaan.


 Edelleen kutsuisin tätä raskautta tosi helpoksi! Närästys toki vaivaa edelleen, eikä ole enää oikeastaan edes verrattavissa aiempiin raskauksiin, kun muustakin kuin Renniestä oli vielä apua. Sen sijaan muut fyysiset oireet, kuten issias-kipu tai viiltävä hermosärky sisäreisissä, ovat vielä ainakin toistaiseksi pysytelleet lähes täysin poissa. Enkä niitä huolikkaan. Edes unettomuus ei ole nyt vähään aikaan vaivannut. Kaikinpuolin olo on hyvä, mutta silti liikkuminen ja oleminen ahdistaa ja tuskastuttaa.


Kävelylenkeillä ja lapsia nostellessa on jo alkanut hieman myös supistella. Ei vielä mitenkään älyttömän kipeästi, mutta niin, että on ollut jo pakko hidastaa.

Hankintoja on edelleen tekemättä. Esimerkiksi se ehkä tärkein: tuplavaunut! En oo kyllä edes hirveästi ehtinyt kattoa minkälaiset mahdollisesti haluan. Toiveena olisi kuitenkin ainakin:
- istuimet vierekkäin, ei missään nimessä peräkkäin
- kääntyvät etupyörät, muuten kuulemma raskas työntää?
- pitäisi mahtua mahdollisimman pieneen tilaan koottuna
- hyvä kulku myös lumihangessa!

Nyt olisi yhdet Carenat tarjolla, mutta en vielä(KÄÄN) tiedä...

Pinnasänky pitäis saada tyhjäksi tämän tai ens kuun aikana, en vaan millään raskis laittaa meidän pikku-N:ää "isojen poikien sänkyyn". Pakko mikä pakko.. Vaatteita on vaikka kuinka, ja isoveljien vanhat on edelleen varastossa oottamassa! Äitiyspakkauskin tuli jo ja, oi että, tykkäsin kyllä! Mitä sitä muuta vauva tarviikaan? Mahdollinen sitteri ja jopa vauvakeinu olisi varattuna, mutta en tiedä niistäkään vielä.. Rintareppu löytyy ja sillekin epäilemättä tulossa PALJON käyttöä. Täytyykin melkein alkaa jo tosissaan miettiin puutteita ja tekeen loppuja hankintoja. Eihän se kymmenen viikkoakaan loppujen lopuksi niiin pitkä aika ole, ja mistä sen tietää, vaikkei ihan niin pitkään menisikään...


Koulutehtäviä oon kyllä jaksanut ihan hyvin hoitaa. Enemmänkin voisin, jos vaan saisin tehdä yksin enkä ryhmässä! Enemmänkin voisin kulkea myös koululla: vasta neljä lähipäivää takana ja tällä viikolla taas kolme eessä. Kamala sanoa, mutta oikeen ootan, että pääsen taas vähän pois kotoa!

Näihin kuviin ja tunnelmiin on hyvä päättää ja aloitella taas uutta kouluviikkoa! Hyvää alkanutta viikkoa jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti