tiistai 10. helmikuuta 2015

Isyyspakkaus

Hassua, tulossa on jo meidän kolmas lapsi, enkä tiedä näistä nykyajan vauvahömpötyksistä mitään! Silti haaveilen itselleni babyshowereista (olishan se ihana, jos ja kun(?) tämä jää meidän viimeiseksi) ja ajattelin väsätä isille isyyspakkauksen! Kaikkea te nykyihmiset keksittekin!

Mulla ei vaan todellakaan oo paljoa hajuakaan mikä on isyyspakkaus? Joku hauska pakkaus, joka auttaa isää pärjäämään tulevan vauvan kanssa? Onko mitään ideaa edes tehdä kolmatta kertaa isäksi tulevalle? Mitä ihmettä siihen laitettaisiin?

Googlesta ja Facebookin vauvaryhmistä oon löytänyt ehdotuksia mm. "hassuista" vaatteista ja ruokalapuista, pyllynpesu-tarvikkeista, isin herkuista ja tottakai: oluttölkki. Mut onkohan jotain must-juttuja?

Meillä siis on jo kaksi yhteistä muksua, mutta miehellä erityisesti on ollut alku vauvan kanssa aina jotenkin hankalaa. Ymmärrän toki, kun toinen on mun tississä kiinni ympäri vuorokauden.Voiskohan tämä auttaa asiaan?

Ruokalappu: TÄHTÄÄ YLEMMÄS ISI!



VAUVA - OMISTAJAN OPAS
Kolmen tutin setti vakioteksteillä, vihreä 0-6 kk 
Nyt antakaa tulla vinkkejä isyyspakkausta varten!? Ja onko idea ihan typerä jo, kun lapsi on kuitenkin meille jo kolmas? Help!

2 kommenttia:

  1. Meiltä löytyy tuo vauvanhoito-opas jos sen haluat liittää mukaan siihen pakkaukseen ;)

    VastaaPoista