torstai 5. helmikuuta 2015

Lomakuumetta

No, ehkä paremminkin lomasuunnitelmia, koska sovittuna jo on, että tehdään kaksi pientä reissua tässä talven aikana vielä. Aion myös pitää huolen, ettei jää pelkälle suunnitteluasteelle, edellisestä mökkireissustakin on jo yli 4 kuukautta aikaa! Mihin sekin aika oikein katos?

Tärkein reissukohde tälle talvelle on:Kiitos erityisesti TV-mainoksen! Heh, no ei, vaan esikoinen haluaa ehdottomasti päästä tuonne, kun on TV:ssä mainoksen nähnyt. Mikä passaa kyllä meille vanhemmillekin aivan hyvin. Tarkoitus on ollut tässä jo puolisen vuotta mennä Kuusamon tropiikkiin vastaavaan, missä vierailtiinkin keväällä, mutta mennään nyt sitten Vuokattiin!

.


Vuokatissa ollaan kyllä käyty aikaisemminkin, ilman lapsia tosin, mutta itse kylpylä-hotelli Katinkulta on kyllä uusi tuttavuus. Uskon, ja toivon, että hyvä sellainen. Ainakin kuvat lupaavat ihan hyvää!


Joka tapauksessa tuonne olisi tarkoitus matkana mitä pikemmin. Alunperin mietittiin (..mietin..) jo tätä viikonloppua, mutta koska viikonlopulle on luvassa muutakin kivaa, siirrettiin ens viikonloppuun. MUTTA hoksasin, että mulla onkin koulupäivä vielä perjantaina, kaiken lisäksi kesto on neljään asti. Siispä ei lähdetä silloinkaan. Nyt vaihtoehtoina on mennä ensi viikolla lauantaista maanantaihin, jolloin isimiehen täytyy vähän soveltaa työviikkojaan, tai sitten vasta seuraavana viikonloppuna. Mutta minä haluan heti!

Keväällä, kun käytiin Kuusamon tropiikissa, oli tuo pikku-N:kin vielä niin vauva, ettei hän juuri kiinnostunut esimerkiksi Angry birds puistosta, niin nyt on tosi mielenkiintoinen päästä näkemään viihtyykö pieni jo paremmin.

Uinti meille on onneksi tuttua jokaviikkoisen uintiharrastuksen ansiosta, joten sitä ei tarvitse jännittää. Jos en vaan synnytä altaaseen! ;) Kunhan nyt vaan pääsisi pian lähtemään ja edes pariksi päiväksi pois kotoa!

Toinen reissu on suunnitelmissa yhdessä mun vanhempien ja mahdollisesti myös siskon kanssa, mutta siitä lisää myöhemmin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti