maanantai 23. helmikuuta 2015

Sisustuskaaos

Mää rakastan sisustamista! Tykkään erityisesti kaikista pienistä somisteista ja niiden järjestelystä. Rakastan suunnitella kodista kauniimpaa ja koko ajan on jotain uutta mielessä. Toteutus, se onkin toinen juttu, josta seuraavat kuvat voikin kertoa kaiken.

 Verhot ei selvästikään oo mun vahvoin puoli. Tässä keittiön ikkunan jouluverhot. Roikkuneet siinä jostain marraskuulta asti, sitä ennen ei verhoja keittiössä ollut. Alla esikoisen ikkunan jouluverhot, jotka olleet ikkunassa yhtä kauan. Myöskin tuo ikkuna oli ilman verhoja marraskuulle asti. Just hain postista uudet verhot esikoiselle, jospa jo jonkun viikon päästä ne olisi ikkunassa asti?

 Olohuoneen ikkunaan on päässyt yksi verho! Ostin noita kyllä kolme kappaletta syksyn Hulluilta Päiviltä, Stockmannilta, mutta minä en silitä, joten loput kaksi verhoa odottaa edelleen miehen silittävän ne lyhyemmiksi.

 En oo todellakaan mikään kaikkein aikaansaavin näissä asioissa, mikä tosin johtuu suurimmaksi osaksi mun inhosta kulkea kaupoissa lasten kanssa. Ja tottakai myös rahalla on oma roolinsa.


 Olohuoneen nurkkaa koristaa edelleen tyylikkäästi iso ihana "Jori"-tonttu. Puppykin häpeää niin, että katse on kääntynyt kohti seinää! TV-tason toisesta päästä puolestaan koristaa lyhty ja parhaat päivänsä nähnyt Amaryllis.

 Toinen kodin sisustukseen todella paljon vaikuttava tekijä on siivous. Sekään ei ole mun vahvimpia puolia. Ensinnäkään mää en ihan oikeasti löydä siivoukselle aikaa! Toiseksi pienet pojat levittää yhtä nopeesti kuin minä yritän parhaani mukaan siivota. Kolmanneksi oon siivoamisessa jotenkin tosi tumpelo ja hidas muutenkin: multa pelkkä tiskikoneen täyttö ja tyhjennys vie jo lähelle puoli tuntia, ja sitä teen kuitenkin päivittäin. Siinä missä joku olisi saanut koko talon kiiltämään, minä vielä kerään tavaroita lattialta tai pyyhin ensimmäisen huoneen pöytiä ja tasoja. Neljänneksi tällä hetkellä tämä tila heikentää siivousmotivaatiota huimasti. Tai kyllähän mää haluaisin siivota, mutta heti ensimmäistä tavaraa koukkiessa lattialta sattuu joka paikkaan ja supistaa niin, ettei toista kiinnostakaan enää nostaa. Ja siis rakastan kuitenkin yli kaiken siistiä ja puhdasta kotia ja haluaisin pystyä kuvaamaan omasta kodista kunnon sisutuskuvia. Olisi myös ihana voida kutsua ihmisiä kylään ilman puolen tunnin paniikkisiivousta ennen vieraiden tuloa tai älytöntä häpeää sotkusta ja epäjärjestyksestä. Parhaillaan haaveilen kodin suursiivouksesta, jonka haluan myös toteuttaa itse (ehkä autettuna, mutta silti), koska siivoojaa en osaisi silti kotiin päästää. Nähtäväksi jää jääkö haaveeksi tää, heh :D

Keittiön pöydän puolikas. Täynnä papereita, lappuja ja toissa viikolla ostettu kahvipaketti!

Kuopuksen sänky edelleen odottaa nukkujaansa.

Kodinhoitohuoneen taso.

Kylppärin pesualtaan reunaa koristaa paljon muutakin kuin saippua.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti