tiistai 25. marraskuuta 2014

Mitä kuuluu alkuviikkoon?

Urgh. Takas elävien kirjoihin toivottavasti pikkuhiljaa! Sairastupaa vietetty perjantaista asti ja näemmä nuorin jatkaa sairastelua edelleen. Ollaan oltu ihanassa mahataudissa, joka ei kuitenkaan tarttunut muihin kuin minuun ja meidän pienimpään. Meihin sitten muidenkin eestä. Huoh.

Koti näyttää räjähtäneeltä ja naama vielä pahemmalta. Painoa tällä pikadieetillä putos jopa kilo, kun ei saattanut muutamaan päivään syödä oikeastaan mitään. Ehkä jo tänään?

Tuohon kotiin palaten: sunnuntaina koin äkillisen reipastumisen ja sain kerättyä pöydiltä ja lattioilta käytännössä kaiken ylimääräisen pois ja siivosin muutenkin vähän. Maanantaina olo taas paheni entisestään ja valehtelematta tunnissa tai parissa nuo meidän pikku-terroristit oli saaneet kaiken levitettyä uudelleen! Tällä hetkellä täällä näyttää ihan kirjaimellisesti räjähtäneeltä! En vaan tajua, että mikä siinä on, jos ite en jaksa tehdä yhtään mitään, niin kukaan muukaan ei tee? Apua.

Ollaan jakauduttu täällä sairaspetiin ja tervepetiin, jossa nyt ei toisaalta ole mitään järkeä, kun me sairaatkin ollaan löhötty päivät tervepedissä (=olohuoneen levitettävä sohva). Silti jotenkin ihmeessä isimies ja esikoinen on terveenä edelleen. Saa kyllä luvan pysyäkkin, riittää tämä sairastaminen taas vähäksi aikaa!


Kiitos ja näkemiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti