keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Esittelyssä: Lastenhuone 1

Eilen puhkuin energiaa ja aloitin tämän talon suursiivouksen! En valinnut alkuun helpointa kohdetta, vaan lähdin liikkeelle esikoisen huoneesta. Siivous koskee tosiaan joka nurkkaa ja kaappia. Lelujen annettiin vielä olla suht rauhassa, siitä kun ei kovin kauaa ole, kun niistä on ylimääräiset hävitetty, järjestettiin kaikki vain paikoilleen.

Vaikka pyrin käymään poikien vaatekaapit ja leluläjät säännöllisesti läpi, niin taas tuli melko pino tavaraa kirppikselle vietäväksi! Lisäksi kaapissa varsinkin vaatteiden osalta oli näitä "Oo, silläkö on tämmönenki!" -yllätyksiä. Esikoisen kaapista löytyi mm. sopiva juhlapaita, kun sellaista tässä nyt tovi on jo etsitty.

Tässä nyt siis samalla esittelyssä meidän isomman pojan huone!

ENNEN:

JA JÄLKEEN:Ja lopuksi pari kuvaa havainnollistamaan huonetta ENNEN REMONTINValokuvauksesta oon innostunut enempi vasta nyt, joten meillä on valitettavan vähän kuvia ennen paloa!

Esikoisen huone on nyt (puolen vuoden asumisen jälkeen!) vaihdoin oikeastaan verhoja lukuunottamatta valmis! Niitäkin oon kyllä yrittänyt katella, mutta mistään ei löydy sopivia! Ennen ikkunassa roikkui mun kirppislöytönä bongaama Marimekon Bo Boo -kankaasta tehty kappa, mutta sitäkään ei tietystikään enää ole. Mistä siis verhot lapsen huoneeseen?

Lastenhuoneen kalusteet meillä on edelleen Ikeaa. Nuo entiset Expedit-, nykyiset Kallax-hyllyt vaan on niin käteviä ja Ikeasta saa ihania pieniä pöytiä ja tuoleja. Ja mikä tietenkin parasta: edullisesti!

Toiseksi tuo sänky nyt on aivan kamala! Miehen serkku löysi sen meille Torista ilmaiseksi, mikä tietysti on aivan mahtavaa, mutta kyllä tuo jo vaihtoon joutaisi! Sitäkin oon miettinyt, että mikä olis 4-vuotiaalle paras sänky? Tuollainen perus jatkettava, vai joku muu?

Harkinnassa on vielä siirretäänkö myös pikkuveli nukkumaan tuonne isomman huoneeseen vaiko suoraan omaan. Molempien unia vois parantaa, jos saavat nukkua samassa huoneessa, tai sitten ei. Kokeilemalla sekin selvinnee..

2 kommenttia:

  1. Voi että miten paljon tilaa lastenhuoneessa! Tosi kivannäköistä. Eurokankaassa ainakin on kivoja lastenkankaita verhoihin, jos joku vaan ompelee niihin käänteet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jännä, mun mielestä meiän poikien huoneet tuntuu niin pieniltä :D Aikalailla tasan 10 neliötä on molemmissa. Kiitti vinkistä! Enpä oo hoksannu siellä käydäkkään!

      Poista