maanantai 7. syyskuuta 2015

Viides viikko: flunssaa ja taistelua

Otsikkokin sen kertoo: sairastettu on. Mulla edelleen jatkuu tämä ihmeellinen olo, kuin flunssa olisi tulossa, mutta ei vaan kunnolla tule. Nyt "sentään" vähän alkanut nenä vuotaan. Sen sijaan mies ja kuopus on tosi flunssaisia. Kuopus valvottaa yöt ja mies ei jaksa auttaa. Että kovasti tahtoo vastustaa tämä minun projektini.

-1,2 kiloa on kuitenkin saavutus menneeltä viikolta. Viidessä viikossa painoa on pudonnut 3.7 kiloa, mikä ei todellakaan vielä paljon ole, mutta edelleenkään en kiirehdi.

Jostain syystä alkuviikon, lähinnä maanantain ja tiistain, jaksan aina skarpata hyvin, mutta kun viikko lähenee loppuaan alan lipsua ja laiskotella! Näin myös viime viikolla: maanantaina kävelin 2 kertaa viiden kilometrin lenkin ja illalla alkoi uusi tanssiharrastukseni, tiistaina kävin poikien kanssa uimassa ja keskiviikkonakin vielä kävelin pari kilometriä. Sen sijaan torstaina käytiin Haaparannassa ja ostin reilun määrän karkkia, jotka myös söin, lauantaina söin jäätelöä ja karkkia, sekä rasnkalaisia ja muuta rasvaherkkua, sunnuntaina mustikkapiirakkaa. Ja paljon. Miksi tämä on niin hankalaa??

Tällä viikolla on tarkoitus jatkaa pitkillä kävelylenkeillä, tanssitreeneillä ja huomattavasti vähemmällä herkulla! Tosin viikonloppuna aion leipoa pizzaa, mutta edes lauantaihin asti täytyy skarpata. Matkaa consseihinkin on vielä 1,9 kiloa...

Pitäisi etsiä internetin syövereistä helppoa, kevyitä ja herkullisia reseptejä lähinnä arkiruuan laittoon. Ja jokapäiväinen lounas, tonnikalasalaatti, voisi kaivata hieman vaihtelua myös...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti