torstai 12. maaliskuuta 2015

Talviloma.

Kymppiviikko on yhtä kuin hiihtoloma. Useimmat oululaiset ainakin automaattisesti yhdistää sen niin. En vaan silti ymmärrä: vaikka koululaiset ovatkin lomalla, niin tarkoittaako se, että koko kaupungin täytyy olla? Kuvittelisin, että töissäkäyvänä en kokisi tarvetta olla talvilomalla kymppiviikolla muulloin, kuin lasten ollessa ala-asteikäisiä.

Mutta oli miten oli, myös meidän esikoisella oli viime viikko lomaa ulkoleikkikoulusta ja mulla meinas iskeä hätä! 4,5-vuotias yhtäkkiä viikon kotona ilman mitään tekemistä? OMG! No, hienosti selvittiin ja mukavasti meni. Tätä me tehtiin:

Kuvat Nallikarin talvikylästä, joka oli auki koko talvilomaviikon. Jatkossa auki la ja su 11-16 tämän kuun loppuun asti. Eihän tuo nyt niin kauheen kummallinen paikka oo, mutta ainakin pienille lapsille virikkeeksi aivan riittävä! Suosittelen kyllä. Ohjelmaa riittää kyllä kans, kaikki toki maksullista (meidän lapset ei edes halunneet mukaan mihinkään maksulliseen), mutta mukavasti tuolla muutama tunti vierähtää ihan ilmaiseksikin. Omat makkarat mukaan, niin säästyy monta euroa ;)
Toinen meille sopiva aktiviteetti oli Ouluhallilla järjestettävä Perhekuperkeikka, joka talvilomaviikolla oli ma-ke klo.10-14. Me käytiin tuolla tiistaina ja keskiviikkona ja oltiin kyllä melkein koko aukioloaika. Perhekuperkeikka talvilomaviikolla oli kaiken lisäksi ilmainen! Omilla eväillä olisi taas säästynyt useita euroja! Normaalisti perhekuperkeikkaa järjestetään Ouluhallilla tiistaisin aamupäivällä ja sunnuntai-iltapäivisin. 5€ maksaa tuolloin perheelle, mikä ei minusta ole paljon aktiviteetin määrään nähden! Tätäkin suosittelen kyllä jokaiselle lapsiperheelle Oulun alueella! Helpolla saa lapsista ylimääräisen energian kulutettua!
Loppuviikko laiteltiinkin sitten kotia kuntoon: tehtiin kunnon siivousta ja sisustettiin vähän mm. vihdoin niillä uusilla verhoilla! Kuvia tulossa... Joskus?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti