maanantai 30. maaliskuuta 2015

Mitä meille kuuluu?

Ajattelin vaan tulla kertomaan, että blogi on pystyssä ja mamma myös! Taas ollut niin paljon kaikenlaista, ettei mitenkään ole aika riittänyt tänne asti! Koulu vie kaiken energian tällä hetkellä, vaikka äitiysloma alkoi virallisesti jo kaksi viikkoa sitten, heh! No, mulle se alkaa ens viikon jälkeen vihdoin.

Tälle ja ensi viikolle olisi tavoitteena saada loput kirjalliset koulutyöt pois alta, jotta pääsee ihan aidosti viettämään sitä äippälomaa (edes hetkeksi). Ja toki hyvä olisi saada nuo vauvajututkin pikkuhiljaa valmiiksi, jos vaikka kävisi niin kummasti, ettei tämä kolmas malttaisikaan oottaa laskettuun aikaan asti. Niin tänään viikot kuitenkin jo 36+5.. Vaunut on vihdoin saatu hommattua! Nyt odotellaan vaan, että ne lähetetään meille! Pinnasänky oottelee uutta käyttäjäänsä jo tyhjänä. Pitäisi vaan saada äitiyspakkauslaatikko petattua siihen myös.. Vaatteista kaikki meidän poikien vanhat on pesemättä ja läpi käymättä. Lisäksi ne pitäisi kaikki järjestää hoitopöydän laatikkoon. Niin ja se hoitopöytäkin olisi varmaan hyvä raivata tyhjäksi.. Hankintoja ei onneksi enää pitäisi juuri olla, joku tuttipullo ja pari purkkia korviketta, ei kai juuri muuta? Jospa tämä vielä tästä..

Mutta joo. Minä jatkan näitä pakollisia projekteja ja palaan taas tänne, kun vuorokauteen saadaan jostain pari ylimääräistä tuntia, heh. Tulen kirjoittamaan toissa viikonlopun reissusta Ukkohallaan, viime viikonloput Babyshowereista (kyllä, minun <3), meidän uusista tuplista ja miksi niihin päädyttiin, raskauden etenemisestä ja lääkärineuvolasta sekä 1,5-vuotispäivitystä pikku-N:stä ainakin. Kunhan tässä nyt ehdin..

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tosiaan kiireiseltä... :) kiva olis nähdä esim. tuplista kuva! Kaikkea hyvää loppuraskauteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä tämä on kyllä ollut! Joo, ne saapuu kotiin jo tänään. Yritän saada aikaiseksi :)

      Poista