torstai 11. syyskuuta 2014

Laihdun laihdun!

Niin se laihdutus.. Voin kertoa, että se projekti on tällä hetkellä jäissä. Sain sen 4 kiloa pois ja nyt oon pysytelly pari viikkoa samoissa lukemissa tekemättä yhtään mitään enää. En oo luovuttanut tai lopettanut, mutta pidän taukoa!

Ensinnäkin sorruin herkuttelemaan oikein urakalla! En nyt joka päivä oo jotain mussuttanut, eikä määrätkään ihan mahdottomia ole olleet, mutta kuitenkin.. En vaan jaksa enää puputtaa sitä iänikuista tonnikalasalaattia tai rahkoja, jotka muutenkaan ei oo mulle koskaan maistunu! Erityisesti tarvisin kuitenkin hyviä salaattiohjeita! Tonnikala ihan oikeesti on alkanut jo aiheuttaan yökkäysrefleksin.

Toiseksikin tämä jatkuva harmaus ja sade on saanut mut aivan tyytyväisenä valitseen kotona pysymisen, esimerkiksi kävelylenkkien sijasta. Eikä mulla oo aikaakaan (muka!). Tai ois kait sitä, mutta oon käyttänyt kaiken liikenevän ajan jopa lapsiin ja omaan laiskotteluun, mikä tietenkin sekin on välillä tarpeen, eikö vaan!?

Kolmanneksi kaikki makea on vaan niin hyvää! Erityisesti karkit <3

Mutta mää lupaan ja vannon, että tämä projekti jatkuu vielä. En aio luovuttaa, kun näin hyvin pääsin alkun. Viimeistään kuopuksen synttäreitten (20.pv) jälkeen aion taas skarpata! Motivaationa esimerkiksi alla olevan kuvan ylimääräiset leuat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti