tiistai 9. syyskuuta 2014

Juhlavalmisteluja

Olisi kovastikin jo aika aloittaa pienimmän murusen 1-vuotisjuhlien suunnittelu! Ja oon yrittänytkin, mutta mutta... Ensiksikin: en millään keksi minkälaisen kakun tekisin! Haluan ehdottomasti tehdä itse ja mielellään tietysti mahdollisimman hienon! Olisi kiva, jos siihen tulisi jotain sokeri- tai marsipaanimassajuttuja, mutta koska en ole niitä käyttänyt oikeastaan ikinä, tarttis alkaa harjoitteleen  hyvissä ajoin!

Ollaan yritetty miettiä, mistä meidän murulainen tykkää, mutta mitään muuta ei oo tullut mieleen, kuin työkalut! Hainkin Googlesta "työkalukakkuja" ja löysin kuin löysinkin monenlaisia ideoita! Lähinnä tällä hetkellä mietin sokerimassasta muotoiltuja työkaluja; vasaraa, ruuvimeisseliä...

Toinen, mitä oon jonkin aikaa miettinyt, on perinteinen muumikakku. Sopii 1-vuotiaalle tosi hyvin, mutta on vaan jotenkin tylsä? Tosin ajattelin, että siihen laittaisi perinteisen Muumipeikon sijasta Haisulin, mikä kuvastaa meidän pikkuista paljon paremmin!

Kumman tahansa valitsenkaan, pitäisi päättää myös loput tarjoilut ja koristelut! Apua, mulle iskee paniikki. 

Kuvia viime vuosien juhlatarjoiluista:4 kommenttia:

 1. Oi onpa hauskat nuo Turtlesit kakun päällä! Pian olisi minunkin suunniteltava synttärikakkua kummityttöni synttäreille.. Toiveena Nalle Puh teema. Muumiteema kuulostaa oikein hyvältä ja Haisuli kakun päällä tekisi siitä kyllä hauskan persoonallisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harjottelin esikoisen 4-vuotis synttäreille sokerimassasta taiteilua :D

   Poista
 2. Minulla olis idea kakun koristeluun ja se idea on marsipaanijuttuja paljon edullisempikin ja mahdollisesti hienonpikin: suunnittele eka kuva ja värit, osta irtokarkkeja niissä väreissä ja tee "mosaiikkikuva" irtokarkeilla. Jos ostaa pehmeitä karkkeja, niin niitä on helppo saksillakin pienentää sopiviksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan loistava idea! Ois ainakin persoonallinen! Ootko ite kokeillut?

   Poista