keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Stressitön loma

Loma, ja varsinkin lomalle lähtö, ilman stressiä olis tavoitteena! Mutta voi apua, kun kaikki menossa mukavasti pieleen jo nyt ja oon taas kahminu liian paljon hommaa, liian vähillä resursseilla.

Ensinnäkin kuopuksella on jo sunnuntaista asti ollut melkosia mahavaivoja. Viimiset pari päivää ihan ripulilla. 1.Ehtiikö parantua ennen lähtöä, joka siis sunnuntaina!? 2.Tarttuuko meihin muihin?!! 3. Mikä kumma on vetäny vauvan masun noin sekasin :(

Toiseksikin olis aivan älyttömästi tätä kodin järkkäyshommaa vielä ja haluaisin lähtee lomalle niin, ettei tarvi ensimmäisenä siivota, kun tulee kotiin!

Kolmanneksi esikoisen synttärit on tarkoitus pitää ens viikon sunnuntaina, kun tullaan kotiin siis perjantai-iltana! Eli olis hyvinkin aiheellista hoitaa koristeluista ja leipomuksista osa jo nyt! Varsinkin, kun lupasin erää tietynlaisen kakun, enkä oo ikinä ennen käyttäny mitään marsipaani- tai sokerimassoja leivonnassa. Että sellaista.

Mutta ei mua ainakaan vielä edes pahemmin stressaa! Lähinnä murehdin, että mitä osaan pakata. Talvikamppeet vai hellevaatteet? Ei kai Helsingin tai Tukholman ilmasto tällä hetkellä paljon poikkee Oulusta?

Iik, lähtöön siis enää kolme päivää! :) Jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti