sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Mahtava viikonloppu



Oi, ihana kesäviikonloppu melkeen takana! Hyvää ruokaa, seuraa, herkkuja ja ilmatki kelpas! Mii laik!

Perjantaina me...öö...en ees kyllä muista mitä tehtiin! Ei varmaan mitään ihmeitä. No skipataan perjantai :D Lauantai alkoi perinteisesti vauvauinnilla, johon mentiinkin pikkusen kanssa ihan kahdestaan, koska isi ei voinut ihottuman takia lähtä ja isommasta pojusta on tullut niin isin poikaa, ettei voi mihinkään lähtä ilman isiä! Mukavaahan meillä oli pikku-ukon kans ihan kaksinki!

Uinnin jälkeen saatiin vihdoin hommattua verhotangot ynnä muuta pientä puuttuvaa tänne kotiin. Viikkohan me tosin ollaan asuttu vasta ilman, mutta kumminki! Nyt kun joku vaan vielä laittais ne.. Kotikin alkaa olla suht hyvässä kunnossa jo, lukuunottamatta tätä huonetta, jossa nytkin tätä tekstiä näpyttelen. Eli kuopuksen tulevaa huonetta, joka toimii tällä hetkellä jonkin sortin varastona. No niin, eksyin taas aiheesta!

Lauantai-iltana meille tuli ihania ystäviä kylään ja grillaileen ja iltaa vietteleen. Oli ystäväpari lapsensa kanssa, veli avovaimoineen ja esikoisen kummisetä. Paisteltiin makkaraa, istuttiin pihalla ja kunhan nautittiin toistemme seurasta ja kesäillasta! Lapsetkin viihty keskenään, vaikka toinen oli lähes kahdeksanvuotias tyttö ja toinen melkein nelivuotias poika :) Tykkään kyllä tosi paljon tämmösistä lapsiperheenillanvietoista ystävien seurassa!

Sunnuntaiaamuna tuo ukkokulta siivos tätä meijän huushollia oikeen urakalla ja ite yritin vähän autella (pysyä pois tieltä) ja hoitaa ja viihdyttää samalla lapsia. Mulla on ihana mies! Päivällä lähdettiin tivoliin, missä treffattiin myös siskon perhe. Minäkin uskaltauduin siskon tyttöjen (12v. ja 14v.) kans yhteen laitteeseen. Vakuutin laitteeseen mennessä ettei pelota muu, kuin että tulee huono olo, mutta voi apua, kun laite lähti liikkeelle! Kyseessä siis kuvassa näkyvä Mega flip (kuva lainattu Suomen tivolin sivuilta). Kai sitä on jo liian vanha laitteisiin, kun pää alaspäin roikkuessa panikoin vaan, että "entä jos joku pultti tai mutteri nyt irtoaa ja koko tämä vehje lentää"! Huh, voin rehellisesti kertoa ja myöntää että kyllä pelotti! Ja siskon tytöt vieressä vaan riemuitsi. Nössö täti.

Tivolin jälkeen anoppi ja miehen veli tuli vielä käväseen ja grillattiin taas (niin mikä laihis?) ja nyt vaivaa ähky! Nyt kuopus nukkumassa ja isompikin kohta. Hetki omaa aikaa, jonka tosin ajattelin käyttää laatikoitten purkuun (taas..) ennen kuin suuntaan unten maille!

Ps. Kameran johto on muuttohässäkästä johtuen vielä jossain paikassa x. Siitä johtuen mun blogi on nyt hyvin vähä kuvainen!

2 kommenttia:

  1. Kunnianosoitus megaflipistä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos :D Siskon tytöt istu ihan rauhallisina vieressä, kun täti kiljuu paniikissa niinku pikku tyttö :)

      Poista