torstai 5. marraskuuta 2015

Halloween(juhlat) meidän tapaan.

Halloween oli ja meni(onneksi), mutta pitihän munkin saada palata vielä aiheeseen!

Minä en viettäisi Halloweenia välttämättä ollenkaan, jos päätös olisi yksin mun. Nykyisin sitä kuitenkin tuputetaan joka puolelta, joten tänä vuonna ei voinut välttyä siltä, että meidän 5-vuotias tuumi jo viikkoja sitten, että hän haluaa Halloween-juhlat! Osansa tähän antoi myös se, että pidettiin pienet juhlat jo viime vuonna ja ryökäle vielä muisti ne!


Pukukaan ei tietenkään voinut olla sama kuin viime vuonna, siispä suunnattiin vielä perjantai-iltana "pikaisesti" Ideaparkkiin. Jep, pikaisesti: olin unohtanut Ideaparkin synttärit ja asiakkaita oli MUUTAMA!. No mieluinen lohikäärme-puku onneksi löytyi!


Vauhtiin päästyäni leivoin tarjottavaksi taas vaikka ja mitä: muumionakkeja, kummituksia, hämähäkki-muffineja, kurpitsakakkua ja tietenkin juomaksi myrkkyä! Lapsen kaverin äiti toi tullessaan vielä ylläolevan kuvan ihanat hämähäkki-keksit!










Haha, pöytäliinana meillä oli jätesäkki, sentään käyttämätön! Jostain lastenohjelmasta esikoinen oli bongannut vielä kurpitsalyhdynkin, joten sellainenkin täytyi saada! Onneksi mää kuitenkin tykkään järjestää juhlia ja kivathan ne nämäkin taas oli, että melkein pitäis kiittää tuota esikoista, että taas halusi juhlia :)



Perinteiseen tapaan käytiin illalla vielä muistamassa poisnukkuneita Intiön hautausmaalla <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti