maanantai 26. lokakuuta 2015

Matka jatkuu.

No niin! Nyt taas reiluksi kuukaudeksi venähtäneen lorvailun jälkeen otan itseäni niskasta kiinni ja jatkan laihduttamista. En jaksa vieläkään olla niin tiukka, kuin aiemmin ja aion sallia itselleni esimerkiksi kahvipöydän herkuttelut sukulaisten tai ystävien kanssa, kunhan kahvittelusta ei tule joka päiväistä, eikä siitä tule.

Tämä on nyt sitten uusi alku projektille ja unohdan jo aiemmat karisseet kilot. Nyt painoa on reilu 5 kg enemmän kuin ennen raskautta ja tavoitteeseen on matkaa vähintään reilu 10 kg! Edelleen imetän, joten mihinkään kovin erityisiin ruokavalioihin ei sen puolesta ole mahdollisuutta. En missään nimessä aio antaa minun painon pudotuksen vaikuttaa imetykseen millään tavalla. Liikkuminen on jäänyt taas lähes olemattomiin, joten sitä yritän lisätä mukaan arkipäiviin entistä enemmän, mutta ennen kaikkea panostan säännölliseen, terveelliseen ruokarytmiin ja huomattavasti vähempään herkutteluun!

Jo aiemmin käytössä ollut palkintojärjestelmä motivoi minua, joten pidän sen edelleen. Conssithan meille jo muutti ja nyt seuraavaan palkintoon on matkaa -3,1kg. Sitten palkitsen itseni muumikulholla!

Koulu jatkui nyt jo kunnolla ja tulevat tentit ja tehtävät tuo mukanaan aika paljon stressiä, mikä mulla tarkoittaa mm. sitä, että suklaata kuluu! Mutta en aio antaa yksittäisten sortumisten lannistaa mua, vaan aina sieltä pohjalta on ennenkin ponnistettu! Edelleenkään en ota paineita tästä laihtumisesta, siedän kyllä omaa peilikuvaani ihan hyvin näinkin, mutta mielellään mahtuisin entisiin housuihini ja olisihan se nyt mukava olla edes vähän timmimpi. Mutta kaikki aikanaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti