lauantai 23. toukokuuta 2015

Kuulumisia ja vihdoin toteutettu isyyspakkaus.

Ohhoh, miten aika rientää! Blogin päivitykseen ei ihan oikeasti ole ollut aikaa ja tällä kertaa synnä ei ole ollut edes oma laiskuus/ laiskottelu, heh!

Meiän pikku kuopus on huomenna jo 3-viikkoinen! En voi väittää ehtineeni nauttimaan juuri vauvantuoksuisista päivistä, kun arki ja elo kotona on ollut toistaiseksi selviytymistä kolmen lapsen kanssa, syöttämistä, pukemista ja pesua. Huh. En nyt vieläkään ala kirjoittamaan pitempää tarinaa meidän elosta, vaan ajattelin tähän väliin esitellä isyyspakkauksen, jonka sain valmiiksi ja isälle annettua, vasta viime viikolla :) Parempi myöhään kuin ei ollenkaan, eikö? Tässäpä se nyt sitten olisi:

Energiaa isille, sitä vauva-arjessa tarvitaan!

Super-Isi <3

Perus tuttipullo, korvike ja tuo ihana ruokalappu!

Tutit teksteillä "äänenvaimennin" ja "isin kulta", Vauva - omistajan opas ja body kuvan tekstillä.

Vaipat ja puhdistuspyyhkeet

Isin ja vauvan yhteiseen aikaan

Tuon piti olla aikuisviihdelehti, mutta enpä sellaista saanut hankittua! Ja säästöpakkaus kondomeja, koska ehkä kolme on jo tarpeeksi? :D


Ei mitään kauhean erikoista, mutta pientä kivaa kuitenkin :) Isi tykkäs, vaikka epäilin, että tämä olisi sen mielestä ihan hölmöä :) Aiempaa pähkäilyä nykyajan vauvahömpästä siis täällä. Ai niin, pidettiinhän mulle ne Baby showeritkin! Niistäkin kerrotaan myöhemmin!

2 kommenttia:

  1. Onpa hauska! Kiva että isällekin jotain ekstraa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo 😊 tämä vauva kun luultavasti on meidän vviimeinen ainakaan ties kuinka pitkään aikaan niin yritän ottaa vauva - ajasta oikeasti kaiken irti :)

      Poista